Gratis fragt ved køb over 299,- | 60 dages fuld returret

Om os

Gav'strikken er en hyggelig lille gårdbutik - og en webshop - hvor vi sælger garn, kurser og oplevelser indenfor al slags håndarbejde.

 

Webshoppen er åben døgnet rundt, året rundt - du kan se åbningstider i den fysiske butik her!

 

Du kan kontakte os her!

 

Bæredygtighed

Det ligger os meget på sinde at bidrage til mindst mulig belastning af miljjøet som muligt. på den måde genanvender vi så meget som muligt af den emballage, vi får sendt vores varer i. Du vil derfor kunne opleve at modtage varer i genbrugt emballage, så længe det er rent og ikke i stykker. Vi håber på din forståelse herfor. De indkøbte forsendelsesposer vi anvender er bæredygtigt fremstillet i Danmark - det giver nemlig god mening.

Vi afsender så vidt muligt alle vores pakker fra samme pakkeshop og gør brug af samme pakkedistributør i alle de tilfælde det er muligt, således at unødvendig kørsel indskrænkes mest muligt.

 

I vores fysiske butik er vi gået over til papirsposer, der ligeledes er bæredygtigt fremstillet, men vi har et lille lager af små plastposer, som vi bruger og udleverer varer i, indtil de er brugt op, derefter vil der ikke blive indkøbt mere plastik.

 

Vores historie

Det startede med et lille juleudsalg i det gamle roekammer for 15 år siden, men efterhånden tog det fart.

Vi indrettede først den ene længe og for små 5 år siden byggede vi den gamle stald om, så vi fik et regulært og meget hyggeligt undervisningslokale med toilet og tekøkken. De fine faciliteter har gjort det muligt for os at tilbyde mange forskelligartede kurser inden for håndarbejde.