GRATIS FRAGT PÅ KØB OVER 399,-
HURTIG LEVERING 1-3 dage
ALLE DANMARKS FAVORIT BRANDS
60 DAGES FORTRYDELSESRET

Om os

Gav'strikken startede som en hyggelig lille gårdbutik, hvor vi en gang årligt havde et juleudsalg. Det er 15 år siden og der er sket meget siden da. 

Vores fysiske butik er i dag beliggende inde i Aabenraa på Søndergade 8.

Vi har et bredt sortiment indenfor garn, broderi og faste tekstiler samt masser af tilbehør. Gå på opdagelse blandt vores mange produkter på hjemmesiden eller besøg os meget gerne i vores fysiske butik. Det vil glæde os at betjene dig :-)

Webshoppen er åben døgnet rundt, året rundt - du kan se åbningstider i den fysiske butik her!

 

Du kan kontakte os her!

 

Bæredygtighed

Det ligger os meget på sinde at bidrage til mindst mulig belastning af miljøet. Derfor genanvender vi så meget som muligt af den emballage, vi får sendt vores varer i. Du vil derfor kunne opleve at modtage varer i genbrugt emballage, så længe det er rent og ikke i stykker. Vi håber på din forståelse herfor. De indkøbte forsendelsesposer vi anvender er bæredygtigt fremstillet i Danmark - det giver nemlig god mening.

I vores fysiske butik udleverer vi papirsposer, men vi genbruger også de plastposer som noget garn leveres i til os. Derfor kan man også få sine varer i genbrugsplastposer. Vi håber dog, at vores leverandører vil gå over til bæredygtig emballering, hvilket vi også italesætter overfor dem.