DMC

Firmaet DMC er kendt for deres specielle garn, da det er perfekt at brodere med. DMC forhandler tekstil og nåle. Her på vores webshop har vi dog sat fokus på deres garn, da vi elsker strikning, hækling, brodering og alt andet, der har noget at gøre med hjemmelavet tøj og andre brugsgenstande.


DMC garn er i en fin og luksuriøs kvalitet, og på grund af garnets struktur og tynde tråde, er det oplagt at brodere med. Du kan f.eks. brodere mønstre på puder, eller du kan lave et flot motiv på dit barns eller barnebarns trøje.

preload spinner

DMC's historie og deres produkter

DMC er et fransk firma, som går helt tilbage til 1746. Deres produktsortiment omfatter mange forskellige produkttyper, da DMC garn både kan være til at brodere med, og andre produkter kan bruges som tapetgarn. Langt de fleste produkter til private strikke-, hækle- og broderientusiaster herhjemme i Danmark er nok mest interesserede i deres ”almindelige” garn, og det er f.eks. DMC’s Babylo garn og deres Nova Vita 4 garnprodukter, som er lavet af 80 % genanvendt bomuld og 20 % polyester.


Andre produkter fra DMC omfatter meget andet end garn. De forhandler f.eks. også sytråd og opbevaringsdåser. De forhandler også produkter, som er klar til, at du kan brodere et mønster. Det kan f.eks. være et sødt motiv på en hagesmæk. De forhandler f.eks. også almindeligt garn af 100 % merinould fra Australien, bomuldsgarn og garnnøgler, som er en blanding af f.eks. 58 % linned, 26 % viskose og 16 % bomuld. Kort sagt har de et bredt produktprogram.


Vi er glade for at forhandle DMC garn, da det er kvalitetsvarer, som kan bruges til hvad du end har lyst til. Som DMC garn forhandler er vi særligt optagede af, at du som kunde får de bedste varer til de bedste priser. Og det gælder også produkter fra DMC. Her på vores webshop kan du købe DMC garn billigt. Broderigarn fra DMC er i en lækker kvalitet af f.eks. bomuld, uld, polyester og viskose. Flere produkter kan være en blanding af flere materialer, men fælles for dem alle er, at de er flotte og har en god struktur.

 

Inspiration til hvad du kan lave med DMC garn

Ved at købe DMC garn billigt fra sortimentet her på vores hjemmeside, kan du f.eks. hækle eller strikke ting til hjemmet af DMC garntypen Nova Vita. Det kan bl.a. være kurve, ”tøj” til urtepotter/blomsterkrukker, lampeskærme og puder.


En anden type af DMC garn er deres Babylo, og det kan du f.eks. bruge til at hækle med. Alt afhængigt af tykkelsen på det enkelte garn, kan du bruge Babylo til alt fra tøj til pudebetræk.
DMC garn er rigtig lækre produkter, og deres Babylo bomuldsgarn er fløjlsblødt, da det behandles flere gange, for at garnets overflade bliver glat og blød. Garnet er nemt at arbejde med og egner sig rigtig godt til dekorative ting.


Kort sagt kan du bruge DMC garn til lidt af hvert. Præcis hvad det enkelte garnprodukt bedst egner sig til, kommer an på bl.a. den ideelle strikkepindstykkelse, garnets kvalitet/grovhed og farve. Du kan dog sagtens prøve dig frem, og hvis du har brug for at prøve et par gange, kan du rimelig nemt trevle det, du har strikket eller hæklet, op igen. 


Hvis du har brugt garn eller tråd til at brodere med, vil det dog nok tage lidt længere tid at starte forfra, men det endelige resultat vil sikkert være dét værd. Garn fra DMC er nemlig velegnet til mange forskellige ting, og kun fantasien sætter grænser for, hvad du kan lave.

 

Se dig omkring blandt udvalget af DMC garn

Vi forhandler flere DMC garnprodukter her på shoppen. I oversigten ovenfor er de enkelte produkter delt ind i overordnede kategorier. For at se det enkelte garnnøgle og bestille en eller flere nøgler, skal du klikke dig videre herfra ved f.eks. at vælge DMC Babylo. Læs mere om de enkelte produkter og bliv yderligere inspireret til, hvad du kan hækle, strikke eller brodere med DMC garn.


Der vil med tiden kommer flere produkter til, ligesom nogle produkter af og til vil udgå. Det er kun naturligt, når DMC er et moderne garnfirma, som følger med tiden.