GRATIS FRAGT PÅ KØB OVER 399,-
HURTIG LEVERING 1-3 dage
ALLE DANMARKS FAVORIT BRANDS
60 DAGES FORTRYDELSESRET

Sandnes Garn

Hos gavstrikken har vi altid et stort udvalg af Sandnes Garn. Vi har alt lige fra Alpakka silke, Alpakka ull, Børstet Alpakka, Sandness Line, Silk mohair og meget mere. Sandness Garn er et populært Garnmærke fra Norge. Firmaet er opstået i 1888 og dette gør at de har rigtigt meget erfaring med Garn og dette er deres produkter også en afspejling af. Det der gør Sandness garn så populært er kvaliteten på selve garnet, de har så mange forskellige varianter at man kan få lige præcis den tykkelse, størrelse, og blødhed som man vil have. Derudover findes denne garn type i alle mulige forskellige farver, som gør at du kan strikke lige præcis efter eget ønske. 

Deres mest populære kvaliteter er alt lige fra hør, bomuld, alpakka, og deres populære uld. Kunne du tænke dig at vide hvad man kan bruge sandness garn til? så har vi en masse opskrifter her på gavstrikken.


Sandnes garn – kvalitetsgarn fra Norge

Her på siden finder du vores store udvalg af Sandnes garn. Vi er stolte af at være forhandler af Sandnes garn, og det ses tydeligt på vores store udvalg af deres produkter. Det lækre garn bliver solgt hele verden over, og det er generelt kendt for at være af yderst høj kvalitet. De er desuden kendt for deres mange strikkeopskrifter, som er elsket af mange. Den ældste og mest kendte kvalitet er Peer Gynt, som produceres i Norge af 100% norsk uld. Garnet fås desuden i mange forskellige farver. Her hos Gavstrikken er vi helt vilde med Sandnes garn, og derfor har vi også sørget for, at gøre en masse Sandnes garn opskrifter tilgængelige for dig. Er du altså på udkig efter noget nyt garn til dit næste strikkeprojekt, kan du med fordel starte din søgen her på siden. Gå på opdagelse i vores store udvalg af Sandnes garn – vi lover, at du ikke bliver skuffet. 

Sandnes garn i forskellige farver, materialer og kvaliteter 

Har du valgt at lave dit næste projekt af Sandnes garn, har du mange muligheder indenfor både kvalitet, materiale, farver og meget mere. Vores store udvalg af Sandnes garn spænder nemlig bredt, og du finder eksempelvis garn af både hør, bomuld, alpakka og uld – specielt deres garn i uld er elsket af mange. De to garntyper ’Sandnes garn duo’ og ’Sandnes garn Mini Duett’ bliver fremhævet som vinter bomuld og sommeruld, da det består af bomuld og uld, som er dejlig blødt og let. Garnets let- og blødhed er også en af de mange grunde til, at det især bliver brugt til at strikke sweatre til kølige sommeraftener. 


Alle deres garntyper er absolut fantastiske, men nogle andre der er værd at snakke lidt ekstra om, er ’Sandnes garn Line’ og ’Sandnes garn Smart’. ’Line’ garntypen er lavet af 53% bomuld, 33% viskose og 14% hør. Sammensætningen af bomuld og viskose gør garnet utroligt slidstærkt, og laver du derfor en sweater i dette garn, kan du være sikker på at have glæde af den i mange år. Garnet er desuden lækkert og behageligt, og det føles som en drøm, når det rører huden.


Det lækre ’Smart’ garn er lavet af 100% uld, som samtidig er superwash behandlet, hvilket vil sige, at garnet tåler maskinvask. Det er desuden værd at nævne, at lige netop dette garn er spundet ekstra fast, så det holder sig pænt i årevis – helt uden at fnulre. Ønsker du altså at have det helt rigtige udseende og en yderst lang holdbarhed på dine trøjer og cardigans, bør du helt sikkert tage et kig på dette lækre garn. 


Ønsker du noget garn, der er økonomisk men stadig luksuriøst, så bør du overveje vores ’Sandnes garn Alpakka Silke’. Dette garn er i luksusklassen, men stadig økonomisk pga. den lange løbelængde. Garnet er desuden blødt og glansfuldt, og så er det velegnet til alle aldre. 

 

Stort udvalg af Sandnes garn hos Gavstrikken 

Her hos Gavstrikken finder du altså et hav af lækre kvaliteter og farver fra Sandnes garn. Vi står altid klar med et godt tilbud, og leder du altså efter Sandnes garn i Danmark, er vores lille butik et godt sted at starte. Vores store udvalg byder på lidt og hvert, og der er altså ikke andet for, end at gå på opdagelse her på siden – vi garanterer, at du finder præcis det garn, som du går og leder efter. 

 

Service og levering af høj kvalitet

Her hos Gavstrikken bestræber vi os på god service og hurtig levering. Vi ønsker kun vores kunder det absolut bedste, og det ses tydeligt på vores produkter. Har du således spørgsmål til vores store udvalg af Sandnes garn, er du mere end velkommen til at give os et kald på 60 47 55 15. Du kan også skrive en mail til os på gavstrikken@gavstrikken.dk. Vi vil desuden også altid gerne hjælpe dig med at finde det helt rigtige garn til den strikkeopgave, som du er i gang med. Vi tager imod alle dine spørgsmål med et smil, og vi glæder os til at høre fra dig!