GRATIS FRAGT PÅ KØB OVER 399,-
HURTIG LEVERING 1-3 dage
ALLE DANMARKS FAVORIT BRANDS
60 DAGES FORTRYDELSESRET

Garn

Vi har hos Gav'strikken et udvalg af kvalitetsgarner fra Sandnes Garn, Lana Grossa og Permin. Vi sætter stor pris på de leverandører, vi har valgt at samarbejde med.


Garnerne vi fører i vores butik er nøje udvalgt efter kvalitet og pris. Vi har gode garner til rimelige priser, hvor vi kan stå inde for de produktions- og fremstillingsmetoder, der garanteres gennemført ansvarligt af vores leverandører. Sandnes Garn har i deres sortiment uldgarner fremstillet udelukkende af norsk uld i Norge endog til meget billig pris. De historier er vigtige for Gav'strikken at fortælle, da omtanke og nærhed er nøgleord i vores bevidsthed.

Vi lægger stor vægt på, at indholdet af naturlige fibre er så højt som muligt. Derfor finder man for eksempel ikke rene akrylgarner i vores sortiment. Det betyder ikke, at vi ikke har blandingsgarner, da det i eksempelvis strømpegarner ville være helt uhørt, at de ikke var nylonforstærkede for at øge slidstyrken i brug. 

Når nu arbejdet er i gang og man bruger tid og tanker i selskab med sit strikke- og hækletøj, må man gerne samtidig glæde sig over, at man valgte kvalitet med et budskab.