GRATIS FRAGT PÅ KØB OVER 399,-
HURTIG LEVERING 1-3 dage
ALLE DANMARKS FAVORIT BRANDS
60 DAGES FORTRYDELSESRET

Permin

Velkommen til Gavstrikken! Her på siden finder du vores store udvalg af Permin garn. Udvalget spænder bredt, og vi garanterer derfor også, at du finder det helt perfekte garn til dit næste strikkeprojekt. Permin garn er desuden én af de mest anerkendte garnfabrikanter på markedet, og du går altså ikke helt galt i byen, hvis du vælger at købe deres garn. De er især kendt for at lave garn af utroligt højt kvalitet. Garn, som ligeledes kommer i et hav af forskellige farver og udgaver – og du finder dem alle lige her på siden. Står du således og mangler det helt perfekte garn til dit næste strikkeprojekt, så gå endelig på opdagelse i vores store udvalg af Permin garn lige her på siden


Permin garn skal opleves på egen hånd!

Fælles for alt Permin garn er, at det har en dejlig blødhed og glans over sig. Begge ting, som er så fantastiske, at de næsten ikke kan beskrives med ord – det skal opleves i virkeligheden! Det er desuden begge nogle egenskaber, som det lækre Permin garn opnår fra den anvendte mohair uld. Dette er en uldkvalitet, der kommer fra Angorageden, der særlig bliver avlet i Tyrkiet.
Du kan altså med stor fordel vælge en garnkvalitet fra Permin garn til den næste trøje, hue eller halstørklæde, som du skal strikke til dig selv eller én, du holder kær! Lige her hos os har du desuden rig mulighed for at finde den helt perfekte farve. Vi er nemlig stolt forhandler af Permin garn, og det afspejles tydeligt i vores udvalg af det fantastiske garn!

Bestsellers fra Permin garn 

Her hos Gavstrikken finder du, som sagt, en række forskellige kvaliteter fra Permin garn, og ligegyldigt hvilken én af dem, du vælger, vil du altså ikke gå på kompromis med kvaliteten. To af de mest anerkendte garnkvaliteter er Ellen og Esther, som er den samme garnkvaliteten – blot til to forskellige pindestørrelser. Disse kvaliteter fra Permin garn er spundet af 55% uld og 45% bomuld, og de er begge utroligt bløde. Derudover har begge kvaliteter en dejlig lang løbelængde!


Esther garnet er et af Permins nyere kvaliteter. Et garn, som du kan bruge til at strikke både bluser, tørklæder, kjoler, trøjer, sjaler osv. Ja, listen har faktisk næsten ingen ende! Dette Permin garn har desuden en rigtig god tykkelse, der passer perfekt til en pind 3,5. Sidst, men ikke mindst, kan du vaske garnet i vaskemaskinen ved 30 grader.

Stort udvalg af Permin garn hos Gavstrikken

Her hos Gavstrikken tilbyder vi altså et stort og ligeledes spændende udvalg af Permin garn, og vi garanterer derfor også, at du finder præcis den kvalitet samt den farve, som du har gået og drømt om at udføre dit næste strikkeprojekt i. Køb dit nye Permin garn her hos os, og så sørger vi for, at du altid får et godt tilbud med på vejen! Det giver dig nemlig mulighed for at komme hjem med Permin garn i den helt perfekte farve, men helt uden, at du behøver at tømme din pengepung – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse i vores store og spændende udvalg af Permin garn lige her på siden, og find alle dine favorit farver og kvaliteter allerede i dag!

Fantastisk service og hurtig levering

Her hos Gavstrikken bestræber vi os på god service og hurtig levering. Vi ønsker kun vores kunder det absolut bedste, og det ses tydeligt på vores produkter. Vi er desuden stolte af at være Permin garn forhandler, og har du således spørgsmål til vores store udvalg af Permin garn, er du mere end velkommen til at give os et kald på 27 64 65 29. Du kan også skrive en mail til os på gavstrikken@gmail.com. Vi vil desuden også altid gerne hjælpe dig med at finde det helt rette garn fra Permin til den kreative opgave, som du gerne vil i gang med. Vi tager imod alle dine spørgsmål med et smil, og vi glæder os til at høre fra dig!