GRATIS FRAGT PÅ KØB OVER 399,-
HURTIG LEVERING 1-3 dage
ALLE DANMARKS FAVORIT BRANDS
60 DAGES FORTRYDELSESRET

Elise

Permin Elise garn er utroligt lækkert. Det er et garn, der er tyndt og blødt og lavet af 90% bomuld og 10% kashmir uld. Netop denne kombination gør garnet egnet til stort set alle formål, men det er især godt som et blandingsgarn til sommerstrik. Når det så er sagt, kan du også sagtens kreere helt almindeligt voksen- og børnestrik med Elise garn fra Permin. Overvej for eksempel en let bluse, en varm sweater eller en sød cardigan eller vest. Valget er helt op til dig, og det er faktisk kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan kreere med Elise fra Permin – god fornøjelse.

Kvalitet: 90 % bomuld, 10 % Kashmir

Løbelængde: 115 m / 25 g

Strikkefasthed: 26 m / 10 cm

Pindestr.: 3 mm


Permin Elise – luksus til favorable priser

Permin Elise garn er altså garn af luksus bomuldskvalitet, der er tilsat 10% kashmir uld. Det er desuden et garn, der kommer i 15 forskellige og yderst smukke farver – og dem kan du naturligvis sammensætte helt efter dit eget ønske. Du kan både bruge garnet til strik og hækling, og grundet de 10% kashmir, vil du uanset opnå et ualmindeligt blødt og lækkert stykke tøj, som enhver vil finde behageligt at have på. Elise Permin garn er altså helt perfekt til dig, der er kræsen med, hvad du tager på om morgenen. En sweater i dette garn vil nemlig med garanti blive din nye favorit! Her på siden finder du det fantastiske garn i flere forskellige farver, hvorfor du har rig mulighed for at lave sweateren i netop din yndlingsfarve.

Forkæl dig selv med Permin Elise garn

Alt kashmir uld i verden stammer fra den såkaldte kashmir ged. Det er en ged, der lever i området omkring Tibet og Mongoliet. Her bliver geden udsat for nogle helt ekstreme vejrforhold, og temperaturen kan ligefrem variere 40 grader indenfor selvsamme døgn - fra frost om natten til bagende varme om dagen. Det resulterer i, at geden udvikler en helt speciel pels, der selv kan regulere varmen efter, hvad geden har behov for. Ud over den ekstreme blødhed, er det netop ovenstående egenskab, der har gjort kashmir til den mest eksklusive og eftertragtede uld i verden. Vælger du derfor at strikke eller hækle med Permin Elise garn, forkæler du dig med en af de mest fantastiske bomulds- og kashmirblandinger i verden – og du vil med garanti ikke fortryde at kreere dit næste strikkeprojekt i netop dette garn.

Stort udvalg af Permin Elise garn hos Gavstrikken.dk

Her hos Gavstrikken.dk tilbyder vi altså et stort og ikke mindst spændende udvalg af Permin Elise garn. Udvalget spænder bredt, og af netop den grund tør vi næsten godt garantere, at du her blandt udvalget finder det fantastiske garn i en farve, som falder lige i din smag. Og vælger du desuden at købe dit Permin Elise garn her hos os, så sørger vi for, at du altid får et godt tilbud med på vejen. Således har du nemlig rig mulighed for at skabe den lækreste hjemmestrik til dig selv eller én, du holder af, men helt uden, at du behøver at bruge hele din formue på garn – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse i vores store udvalg af Permin Elise garn og find alle dine favoritter allerede i dag!