GRATIS FRAGT PÅ KØB OVER 399,-
HURTIG LEVERING 1-3 dage
ALLE DANMARKS FAVORIT BRANDS
60 DAGES FORTRYDELSESRET

DMC Eco Vita Laine Organic

DMC Eco Vita Laine Organic er 100% økologisk og plantefarvet uld, der er en el af DMC's bæredygtige linie.

Hver dukke består af 16 m 2-trådet uld.


Denne 100% økologiske, mulesing-fri uld er farvet ved brug af fuldstændig naturlige ingredienser som valnød, rabarber, indigo og enebær.

Dens jævne tykkelse og blide drejning gør den perfekt til håndbroderi, korssting, punch needle, vævning og reparation. Crewel uldgarn bruges som en enkelt tråd og kan ikke deles. Det er omtrent samme tykkelse som tre tråde Mouliné Spécial (Amagergarn).

Woolmark-certificeringen betyder, at denne tråd har gennemgået omfattende test for farveægthed, herunder for lys, vask, friktion og sved.

Eco Vita 360 er en meget alsidig tråd, der er egnet til en bred vifte af håndværksteknikker. Dens fluffy kvalitet tilføjer blødhed, tekstur og en tredimensionel kvalitet til nålearbejde. Udforsk dens egenskaber, mens du skaber fantastiske broderidesigns, korssting og teksturpunch needle-projekter. Projekter kan vaskes i hånden ved 30 grader, så det er ideelt til synlig reparation, stopning, vævning eller udsmykning af værdifulde tekstiler.

Der er over 60 strålende nuancer at vælge imellem. Fra bløde neutraler til modige levende farver giver de naturlige farvestoffer tråden et blidt marmoreret udseende, der tilføjer et strejf af autenticitet og organisk skønhed til dine kreationer.

Trådfakta: Woolmark-certificeret - Holdbar, farveægte, falme-og svedbestandig, 100% økologisk, mulesing-fri uld, 60 nuancer med 100% naturlige farvestoffer.

 Håndvask ved 30 grader.