GRATIS FRAGT PÅ KØB OVER 399,-
HURTIG LEVERING 1-3 dage
ALLE DANMARKS FAVORIT BRANDS
60 DAGES FORTRYDELSESRET

Pinde

Vores udvalg af strikkepinde og andet strikke- og hækleudstyr har for en stor dels vedkommende rod i Knit Pro, som vi synes er et fantastisk system, der bygger på fleksibilitet og høj kvalitet. 

Hvorfor gå på kompromis med ens værktøj, når man tænker på indsatsen og timeforbruget man investerer i sit fornøjelige håndarbejde? Glæden bliver blot det større, når man oplever, at ens udstyr og værktøj virker optimalt.


Strikkepinde til ethvert behov

Strikkemoden er kommet for at blive, og i dag er der rigtig mange, der strikker sit eget tøj – det faktisk unge som gamle. Rigtigt mange unge mennesker vælger at strikke deres eget tøj, da det først og fremmest er populært, fordi det er en nem og yderst billig måde at forny garderoben på. Alt hvad du skal bruge et noget lækkert garn, en god strikkeopskrift, og vigtigst af alt et par gode strikkepinde til at udføre arbejdet med. Her på siden finder du således vores store udvalg af strikkepinde. Udvalget spænder bredt, og du har blandt andet mulighed for at få fingrene i de anerkendte Knitpro strikkepinge og de yderst lækre Prym strikkepinde. Ligegyldig hvad du skal strikke, så har vi med garanti det, som du går og leder efter. Vi tilbyder strikkepinde til både begyndere og til øvede, lange som korte, tykke som tynde samt til alt slags strik. Så gå endelig på opdagelse i vores store udvalg af strikkepinde her på siden – vi lover, at du ikke bliver skuffet. 

 

Knit Pro strikkepinde – høj kvalitet og stor brugervenlighed 

Knitpro strikkepinde er kendt for den utroligt høje kvalitet. Derudover tilbydes strikkepindene til en yderst overkommelig pris, hvilket gør dem voldsomt populære hos alle, der elsker at strikke. Her hos Gavstrikken tilbyder vi derfor også mange forskellige varianter af Knitpro strikkepinde, og der er garanti for, at vi har noget, der falder i din smag. Uanset om du foretrækker træ, aluminium, bambus, akryl, metal eller kulfiber, så har vi strikkepinden til dig. Det betyder desuden, at der er også er strikkepinde til både begyndere, øvede og eksperter. Du vil med et Knit Pro strikkepinde sæt altid være sikker på, at kvaliteten er i top. Det er utroligt vigtigt altid at have strikkepinde, som du finder behagelige at arbejde med og som ligger godt i din når – det gælder desuden både til de store og til de små projekter. Med et sæt Knitpro strikkepinde har du altid behagelige strikkepinde ved din side, og du giver dermed dig selv de bedste odds for at skabe en lækker strik.

 

Stort udvalg af strikkepinde hos Gavstrikken

Her hos Gavstrikken har vi altså alt, hvad du skal bruge af strikkepinde, og det gælder både, hvis du er nybegynder eller ’strikke-ekspert’. Vi tilbyder derudover også en masse hækleudstyr, og du finder her på siden eksempelvis et stort udvalg af hæklenåle. Vi står altid klar med et godt tilbud på vores hækle- og strikkeudstyr, så du har mulighed for at komme hjem med nogle lækre Knitpro eller Prym strikkepinde, helt uden at tømme pengepungen. Tjek vores udvalg ud her på siden, og find præcis de strikkepinde, som du går og leder efter. 

 

Service og levering af høj kvalitet

Her hos Gavstrikken bestræber vi os på god service og hurtig levering. Vi ønsker kun vores kunder det absolut bedste, og det ses tydeligt på vores produkter. Har du således spørgsmål til vores store udvalg af strikkepinde, strikkeudstyr eller hækleudstyr, er du mere end velkommen til at give os et kald på 27 64 65 29. Du kan også skrive en mail til os på gavstrikken@gmail.com. Vi vil desuden også altid gerne hjælpe dig med at finde de helt rigtige strikkepinde til den strikkeopgave, som du er i gang med. Vi tager imod alle dine spørgsmål med et smil, og vi glæder os til at høre fra dig!