GRATIS FRAGT PÅ KØB OVER 399,-
HURTIG LEVERING 1-3 dage
ALLE DANMARKS FAVORIT BRANDS
60 DAGES FORTRYDELSESRET

Addi

Velkommen til Gavstrikken! Her på siden finder du vores store udvalg af Addi Strikkepinde. Udvalget spænder bredt, og vi garanterer derfor også, at vi har netop de Addi Strikkepinde, som du har gået og drømt om. Vi tilbyder blandt andet Addi Click strikkepinde og Addi Crazy Trio strikkepinde. Addi er desuden et brand med mere end 190 år på bagen, og de har derfor også stor erfaring med at skabe kvalitetssikre strikkepinde til enhver strikkeentusiast. De udvikler ligeledes nye strikkepinde løbende, og de tilbyder udelukkende strikkepinde af allerhøjeste kvalitet. Er du således på udkig efter de helt perfekte Addi strikkepinde? Så gå endelig på opdagelse i vores store udvalg lige her på siden – vi lover, at du ikke bliver skuffet!


Addi strikkepinde – ’klik’ forskelligt udstyr sammen

Vi tilbyder, som sagt, de smarte Addi Click strikkepinde. Med disse Addi strikkepinde har du mulighed for at sammensætte en række forskellige rundpinde, som du således kan udskifte efter ønske og behov. Har du eksempelvis to korte wires, du ønsker at forlænge til én lang wire? Dette kan du nemt og hurtigt klare ved hjælp af et koblingsled. Alle Addi Click strikkepinde er nemlig kompatible med hinanden. Det betyder, at du nemt og hurtigt kan skifte og kombinere på kryds og tværs – også mellem hæklenåle og strikkepinde.
Som navnet på disse strikkepinde også antyder, bliver en given strikkepind eller nål ’klikket’ sammen med wiren helt uden brug af andet værktøj. Strikkepindene i Click serien kommer desuden som sæt, hvorfor du altså kan få et helt Addi strikkepinde sæt, der kan klikkes sammen på denne måde.

Få en flottere og lettere overgang med Addi Crazy Trio strikkepinde

Blandt det store udvalg finder du dog også de smarte Addi Crazy Trio strikkepinde. Med disse Addi strikkepinde har du mulighed for blot at nøjes med 3 pinde i stedet for de traditionelle 5 strømpepinde. Det betyder, at der per omgang kun er 2 pindeskift, og det resulterer altså i en både flottere og lettere overgang. Dette hjælpes desuden yderligere på vej af den lille fleksible wire. Disse Addi strikkepinde er som udgangspunkt designet som små rundpinde. Disse ligger nemlig mere komfortabelt i hånden, og det giver i sidste ende en langt bedre strikkeoplevelse. Det er strikkepinde, der er velegnet til de præcis samme ting, som du normalt ville bruge dine strømpepinde til. Her er der blandt andet tale om strømper, ærmer, babytøj samt andre mindre kreationer.

Stort udvalg af Addi strikkepinde hos Gavstrikken

Her hos Gavstrikken tilbyder vi altså et stort og ligeledes spændende udvalg af Addi strikkepinde, hvorfor du med garanti også finder én eller flere strikkepinde, der falder lige i din smag og som matcher netop den strikkeopgave, du ønsker at bruge dem til. Køber du desuden dine nye Addi strikkepinde her hos os, sørger vi for, at du altid får et godt tilbud med på vejen. Således har du nemlig mulighed for at komme hjem med de helt perfekte Addi strikkepinde til din næste kreative opgave, men helt uden, at du behøver at tømme hele din pengepung – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse i vores store og ikke mindst spændende udvalg af Addi strikkepinde her på siden, og find alle dine favoritter allerede i dag!

Fantastisk service og hurtig levering

Her hos Gavstrikken bestræber vi os på god service og hurtig levering. Vi ønsker kun vores kunder det absolut bedste, og det ses tydeligt på vores produkter. Har du således spørgsmål til vores store udvalg af Addi strikkepinde, er du mere end velkommen til at give os et kald på 27 64 65 29. Du kan også skrive en mail til os på gavstrikken@gmail.com. Vi vil desuden også altid gerne hjælpe dig med at finde de helt rette Addi strikkepinde til den kreative opgave, som du gerne vil i gang med. Vi tager imod alle dine spørgsmål med et smil, og vi glæder os til at høre fra dig!