GRATIS FRAGT PÅ KØB OVER 399,-
HURTIG LEVERING 1-3 dage
ALLE DANMARKS FAVORIT BRANDS
60 DAGES FORTRYDELSESRET

Sandnes Garn

Her finder du Sandnes Garns egne enkeltopskrifter, så du kan vælge mellem et helt hæfte eller blot en enkelt opskrift. Du finder et udvalg af de nyeste designs og behøver ikke nødvendigvis at købe et helt hæfte, hvis det lige var en bestemt opskrift, du var ude efter. Prisen er 30,-/opskrift og op til 70,- kr for et hæfte.

Vi gør opmærksom på, at opskrifterne ikke sælges uden samtidigt køb af garn - dette er ifølge Sandnes Garns reglement.


Gavstrikken – Sandnes Garn opskrifter

Sandnes Garn designer hvert år en lang række flotte modeller, som har tilhørende og yderst gennemarbejdede strikkeopskrifter. Det er desuden ligegyldigt, hvad du ønsker at strikke – du finder med garanti en Sandnes Garn opskrift, der opfylder alle dine ønsker og behov, og som samtidig falder lige i din smag. Deres strikkeopskrifter kommer nemlig hele vejen rundt, hvilket vil sige, at du både finder strikkeopskrifter til damer, børn, mænd og meget, meget mere. Derudover har du altså mulighed for at lave en yderst kreativ strik med én eller flere af disse fantastiske strikkeopskrifter, idet du både finder nogle, der er inspireret af traditionelt norsk strik samt de helt nye trends indenfor strikdesign. Det er desuden helt ligegyldigt, om du er nybegynder indenfor strik, eller om du har gjort det i mange år – alle opskrifter, du finder her på siden, er nemlig yderst nemme strikkeopskrifter, som kan følges af alle og enhver. Lyder det som noget for dig? Så kan du med stor fordel tage på opdagelse i vores store udvalg af Sandnes Garn opskrifter her på siden – vi lover, at du ikke bliver skuffet!

Strikkeopskrifter – feminine strømper

Hvem elsker ikke et par hjemmestrikkede strømper? Om du så ønsker at strikke dem til dig selv, en god veninde eller måske din mor, så vil det med garanti give hende et smil på læben. Sandnes Garn opskrift på vårsokker er således den perfekte opskrift til dig, der ønsker at strikke et par varme feminine sokker til en, du holder kær. De ualmindeligt søde forårsstrømper skal strikkes i det slidstærke Sisu garn, der pga. sin fylde slutter sig godt til om foden. De fine fletmønster og den unikke ribkant gør strømperne utroligt feminine, og strikker du dem desuden i en fin forårsfarve, garanterer vi, at de vil se godt ud til ethvert outfit. Til vores strikkeopskrifter til disse sokker skal du altid bruge 2 garnnøgler uanset, hvilken størrelse du skal strikke dem i.

Sandnes garn opskrifter – enkeltopskrifter eller hæfter?

Her hos Gavstrikken har du desuden mulighed for at vælge, om du ønsker at købe enkeltopskrifter fra Sandnes, eller om du ønsker at købe hele hæfter. Dette giver dig mulighed for blot at købe præcis den Sandes Garn opskrift, som du er blevet forelsket i. Vores enkeltopskrifter fra Sandnes koster desuden kun 15 kr., hvorfor der altså ikke er nogen undskyldninger for ikke at strikke en fin kjole, en lækker sweater eller blot noget helt andet til barnebarnet. Er du dog stadig lidt i tvivl om, hvad du ønsker at strikke, og kunne du derfor godt bruge lidt inspiration? Så anbefaler vi, at du køber en hæfterne her fra siden. Hvert hæfte er fyldt med lækre Sandnes Garn opskrifter, således du har mulighed for at vælge din yndlingsopskrift. Du får en masse inspiration fra forskellige opskrifter, er du en garvet strikker, kan du endda mikse og matche den inspiration, du får fra de forskellige Sandnes Garn opskrifter i hæftet. Mulighederne er uendelige og det nærmest kun fantasien, der sætter grænser.

Stort udvalg af Sandnes Garn opskrifter hos Gavstrikken

Her hos Gavstrikken tilbyder vi således en lang række forskellige strikkeopskrifter fra Sandnes Garn, og vi garanterer derfor også, at vi har én eller flere Sandnes Garn opskrifter, der falder lige i din smag og som opfylder alle dine ønsker og behov. Gå således på opdagelse her på siden, og ind alle dine favorit Sandnes Garn opskrifter allerede i dag.

Service og levering af allerhøjeste kvalitet

Her hos Gavstrikken bestræber vi os på god service og hurtig levering. Vi ønsker kun vores kunder det absolut bedste, og det ses tydeligt på vores produkter. Har du således spørgsmål til vores store udvalg af Sandnes Garn opskrifter, er du mere end velkommen til at give os et kald på 60 47 55 15. Du kan også skrive en mail til os på gavstrikken@gavstrikken.dk. Vi vil desuden også altid gerne hjælpe dig med at finde de helt rigtige Sandnes Garn strikkeopskrifter til den strikkeopgave, som du gerne vil i gang med. Vi tager imod alle dine spørgsmål med et smil, og vi glæder os til at høre fra dig!