GRATIS FRAGT PÅ KØB OVER 399,-
HURTIG LEVERING 1-3 dage
ALLE DANMARKS FAVORIT BRANDS
60 DAGES FORTRYDELSESRET

Sytilbehør

Sytilbehør til enhver kreativ sjæl 

Velkommen til gavstrikken! Her på siden finder du vores spændende udvalg af sytilbehør, som består af en række af de absolut mest uundværlige redskaber, du har brug for, når du begynder at sy. Vi tilbyder desuden alt vores sytilbehør til ualmindeligt skarpe priser, hvorfor du altså kan starte en helt ny, kreativ hobby, men uden at det kommer til at koste dig en bondegård. Her på siden finder du således både knappenåle, symaskinenåle, fingerbøl, rejse sysæt og meget, meget mere. Ønsker du således at give syning et skud, skal du endelig gå på opdagelse i vores fine udvalg af sytilbehør her på siden – vi lover, at du ikke bliver skuffet!


Sytilbehør til nybegynderen og den garvede syerske 

Det er meget individuelt, hvilket behov man har til sytilbehør, men som udgangspunkt kommer du hvert fald ikke langt uden hverken synåle og noget tråd. Derfor bør du som minimum anskaffe dig et par gåde synåle, en nåleholder med knappenåle, en god universal- eller skrædder saks samt noget sytråd. Har du dette lille udvalg af sytilbehør i dit hjem, kan du således klare de fleste udfordringer, som hverdagen måtte bringe – hvert fald dem, som skal klares med nål og tråd.


Er dine planer og ambitioner dog lidt større, og ønsker du at kaste dig over et større projekt som blandt andet hjemmelade puder eller betræk, skal dit udvalg af sytilbehør udvides en smule. Du bør således investere i en god symaskine samt symaskinenåle, der passer til det stof, som du ønsker at lave dit projekt i. Det er derudover altid en god idé at have et målebånd ved din side, så du ved præcis, hvor du stoffet skal klippes. Med et målebånd øger du således dine chancer for at få et flot og ensartet resultat.


Derudover tilbyder vi her hos Gavstrikken også en cirkelskærer, som du kan anvende til at skære helt runde cirkler i dit stof. Et fingerbøl kan du altid bruge, hvis du ønsker at passe på dine fingre, når du syer i hånden, og her på siden finder du blandt andet et gummi fingerbøl. Sidst, men absolut ikke mindst, kan du her hos Gavstrikken også få en lynlås, således du kan fikse enhver ødelagt lynlås i din hverdag – ligegyldigt om det er lynlåsen i jakken, i bukserne eller i tasken.

Stort udvalg af sytilbehør hos Gavstrikken

Her hos Gavstrikken tilbyder vi således alt, hvad du skal bruge af sytilbehør for at lave dine helt egne hjemmelavede sy-projekter, og vi garanterer således også, at du her på siden finder præcis det, som du har stået og manglet. Køb dit sytilbehør her hos os, og få desuden altid et godt tilbud med på vejen. Du kan således komme hjem med det helt perfekte sytilbehør, men helt uden at tømme pengepungen – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse i vores fine udvalg af sytilbehør her på siden, og find alle dine favoritter allerede i dag!

Service og levering af allerhøjeste kvalitet

Her hos Gavstrikken bestræber vi os på god service og hurtig levering. Vi ønsker kun vores kunder det absolut bedste, og det ses tydeligt på vores produkter. Har du således spørgsmål til vores store udvalg af sytilbehør online, er du mere end velkommen til at give os et kald på 27 64 65 29. Du kan også skrive en mail til os på gavstrikken@gmail.com. Vi vil desuden også altid gerne hjælpe dig med at finde det helt rigtige sytilbehør til den kreative opgave, som du gerne vil i gang med. Vi tager imod alle dine spørgsmål med et smil, og vi glæder os til at høre fra dig!