GRATIS FRAGT PÅ KØB OVER 399,-
HURTIG LEVERING 1-3 dage
ALLE DANMARKS FAVORIT BRANDS
60 DAGES FORTRYDELSESRET

Kits

Her på siden finder du alle vores strikkekits samt hæklekits. Udvalget spænder bredt, og derfor finder du med garanti også det strikke- eller hæklekit, som du har gået og ledt efter. Med ét eller flere af vores strikkekits bliver det nemt at være kreativ, og du vil have mulighed for at slippe fantasien løs. Vores strikkekits indeholder nemlig alle de materialer, som du skal bruge, for at kunne lave et givent produkt. Derudover indeholder vores strikkekits også den opskrift eller vejledning, som du skal følge, for at komme i mål med din opgave. Lyder det således som noget for dig? Så gå endelig på opdagelse i vores store udvalg af strikkekits lige her på siden.


Med vores strikkekits kommer du nemt og hurtigt i gang

Vores strikkekits indeholder altså alt, hvad der kan være med til at gøre din strikkeopgave lidt nemmere at tilgå. Du kan desuden helt selv vælge, om du ønsker at følge den medfølgende opskrift til punkt og prikke, eller om du ønsker at sætte dit helt eget, personlige præg på det endelige resultat. Det kunne fx være, at du ønskede at følge opskriften fra vores strikkekits, men blot i nogle andre farver? Det er helt op til dig, hvordan det endelige resultat skal se ud, og derfor har du altså også rig mulighed for at slippe fantasien løs. Én ting er dog gennemgående i alle vores strikkekits – de gør det nemt og hurtigt for dig at komme i gang med en ny opgave!

Strikkekits til enhver smag

Hos Gavstrikken ved vi selvfølgelig godt, at vi hver især har vores egen stil samt præferencer. Derfor har vi også lagt stor vægt på at kunne tilbyde strikkekits til enhver smag, således der er strikkekits, der matcher enhver stil samt ethvert behov. Giv dig for eksempel i kast med den søde hjertenissehue, der vil glæde ethvert barn – eller voksen for den sags skyld. Du kan også prøve at lave Gavstrikkens egne hæklede kurv, som står flot i ethvert hjem. Valget er helt op til dig, men du kan være helt sikker på, at du finder nogle strikkekits, der falder lige i din smag – og det gælder desuden uanset, om du ønsker at lave noget hjemmelavet i voksen- eller børnestørrelser. Vi forhandler nemlig strikkekits i både voksen- og børnestørrelser, og derfor kan du altså helt selv bestemme hjem i familien, der skal forkæles med en lækker hjemmestrik!

Stort udvalg af strikkekits hos Gavstrikken

Her hos Gavstrikken tilbyder vi altså et stort og ikke mindst spændende udvalg af strikkekits, og derfor kan du også være helt sikker på, at du lige her på siden finder nogle strikkekits, der matcher netop dine ønsker og behov. Køber du desuden dine nye strikkekits her hos os, så sørger vi for, at du altid får et godt tilbud med på vejen. Således har du nemlig mulighed for at komme hjem med de helt perfekte strikkekits, men helt uden, at du behøver at tømme hele din pengepung – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse i det store udvalg af strikkekits lige her på siden, og find alle dine favoritter allerede i dag!

Fantastisk service og hurtig levering

Her hos Gavstrikken bestræber vi os på god service og hurtig levering. Vi ønsker kun vores kunder det absolut bedste, og det ses tydeligt på vores produkter. Vi er desuden stolte af at være forhandler af strikke kits, og har du således spørgsmål til vores store udvalg af strikkekit til damer, er du mere end velkommen til at give os et kald på 27 64 65 29. Du kan også skrive en mail til os på gavstrikken@gmail.com. Vi vil desuden også altid gerne hjælpe dig med at finde det helt rette strikkekit til den kreative opgave, som du gerne vil i gang med. Vi tager imod alle dine spørgsmål med et smil, og vi glæder os til at høre fra dig!