GRATIS FRAGT PÅ KØB OVER 399,-
HURTIG LEVERING 1-3 dage
ALLE DANMARKS FAVORIT BRANDS
60 DAGES FORTRYDELSESRET

Cewec

Cewec er et gammelt dank firma med beliggenhed i Herlev, der tidligere udelukkende har handlet med broderigarner, men de er nu også aktive på garnmarkedet med en række spændende garner og har efterhånden fået skabt sig en synlig og kendt plads på det danske marked. Der er ofte opskrifter i ugebladene og du kan finde en del Cewec opskrifter på Familie Journals hjemmeside for håndarbejde med gratis strikkeopskrifter og gratis hækkleopskrifter.

Vi sælger desuden enkeltopskrifter med Cewecs strik- og hæklemodeller.

Vi har et udvalg af garner fra Cewec, der matcher vores sortiment i øvrigt med fokus på kvalitet og bæredygtighed.


Cewec garn – luksus til overkommelige priser

Ultrablødt, ultralet og ultralækkert. Cewec garn kan vidst ikke beskrives meget bedre. Mærket er kendetegnet ved ren luksus, men til overkommelige priser. Vælger du at købe Cewec garn, går du altså ikke helt galt i byen. Kvaliteten på garnet er suveræn, men holder du det sammen med de mange lækre opskrifter, og ikke mindst de mange bøger og ugeblade, som hele tiden bringer strikkeopskrifter i Cewec garn, vil du altid have en glimrende inspirationskilde. Her på siden finder du vores store udvalg af det lækre Cewec garn, som blandt andet tilbyder den anerkendte Katmandu og Tibet serie – og naturligvis meget mere. Her hos Gavstrikken er vi stolte af at være Cewec forhandler, og det ses tydeligt på vores store udvalg, som naturligvis spænder bredt. Her på siden finder du nemlig garn i mange forskellige farver, kvaliteter og materialer, og du finder altså med garanti noget, som falder i din smag. Så skynd dig at gå på opdagelse her på siden – vi lover, at du ikke bliver skuffet. 

Cewec garn – Katmandu og Tibet

Skal du forkæle dig selv eller en nær ven med en lækker og blød strik, så bør du helt sikkert overveje at lave strikken i det lækre Katmandu uldgarn fra Cewec. Ulden fra yakoksen gør, at dit værk bliver yderst blødt og let, samtidig med, at merinoulden giver dit strik en lækker volumen og fylde – og så er det færdige produkt naturligvis dejligt lunt. Garnet indeholder desuden polyamid, som gør dit strik slidstærkt, så du kan have glæde af dit færdige produkt i mange år frem. Bambusfibrene i garnet giver strikken et flot skinnende finish, og der er desuden ingen grænser for, hvad du kan strikke med dit Katmandu garn – strik eksempelvis et lækkert sjal eller en blød cardigan. 


Et andet yderst lækket Cewec garn er deres Tibet garn, som især er velegnet til bluser, sjaler og baby bluser. Man skulle ikke tro, at der fandtes noget så blødt og så let, som Tibet garnet – men den er altså god nok. Dette garn er så blødt, at det er en fryd at have det færdige produkt på, og vi garanterer, at du vil have lyst til at leve i din strik til evig tid. Derfor er det også heldigt, at Tibet garnet også indeholder polyamid, så du kan have din lækre strik i lang tid uden, at den går i stykker. Disse to varianter af Cewec garn er naturligvis blot få ud af mange, og vi garanterer, at de andre varianter er mindst ligeså lækre som disse.

 

Stort udvalg af Cewec garn hos Gav'strikken

Her hos Gavstrikken har vi således alt, hvad du kunne forestille dig, når det kommer til Cewec garn. Vores store udvalg af det luksuriøse garn spænder bredt, og vi har altså noget til enhver smag. Vi tilbyder nemlig Cewec garn i mange forskellige farver, kvaliteter og varianter, og du har altså mulighed for at fuldføre dit strikke-projekt til punkt og prikke. Hos os kan du få de mange forskellige garn varianter, blandt andet Anisia, Bloom, Dolce, Glitter, Java, Katmandu, Salida Glitter, Tibet og Trinidad. Med andre ord har du altså rig mulighed for at finde lige nøjagtigt det Cewec garn, som du går og leder efter. Vi står desuden altid klar med et godt tilbud på vores Cewec garn, så du har mulighed for at købe det online her hos os, helt uden at tømme pengepungen. Tag altså et kig på vores store udvalg af Cewec garn her på siden, og find præcis det garn, som du går og leder efter.

 

Service og levering af høj kvalitet

Her hos Gavstrikken bestræber vi os på god service og hurtig levering. Vi ønsker kun vores kunder det absolut bedste, og det ses tydeligt på vores produkter. Har du således spørgsmål til vores store udvalg af Cewec garn, skal du være velkommen til at give os et kald på 27 64 65 29. Du kan også skrive en mail til os på gavstrikken@gmail.com. Vi vil desuden også altid gerne hjælpe dig med at finde det helt rigtige garn til den strikkeopgave, som du er i gang med. Vi tager imod alle dine spørgsmål med et smil, og vi glæder os til at høre fra dig!