GRATIS FRAGT PÅ KØB OVER 399,-
HURTIG LEVERING 1-3 dage
ALLE DANMARKS FAVORIT BRANDS
60 DAGES FORTRYDELSESRET

Lana Grossa

Her hos Gav’strikken forhandler vi mange forskellige varer inden for strikketøj, garn og tilbehør. Det inkluderer de flotte og lækre garnnøgler fra Lana Grossa. En del af de udvalgte garnnøgler fra Lana Grossa er flerfarvet.

Fælles for alle garnnøglerne her på siden er, at garnet er fra brandet Lana Grossa. Vores udvalg fra Lana Grossa her på siden er bl.a. med fokus på flerfarvet garn, og Lana Grossa er specielt kendetegnet ved at være et brand, som laver flot og lækkert garn, der kan bruges til både at strikke og hækle med, og som er produceret på en miljøbevidst måde.


Lana Grossa – et garnbrand for alle

Lana Grossa garn fås i mange forskellige farver, kvaliteter og tykkelser. Det fås også i forskellige typer og materialer. Nogle specifikke produkter omfatter f.eks. Cool Wool, som er håndfarvet, og silkhair garn samt strømpegarn. Som garn forhandler er det svært at komme uden om brandet Lana Grossa, da de er en betydelig spiller på garnmarkedet. Lana Grossa er nemlig markedsledende i Europa, og et af deres primære markeder er bl.a. Danmark.


Hvis du gerne vil købe garn i Danmark, kan du nemt gøre det via vores webshop. Selvom Lana Grossa er et tysk brand, kan du derfor sagtens købe deres garn i Danmark. Lana Grossas produktsortiment spænder bredt, og de producerer bl.a. garn, som afspejler den nuværende mode, og farverne og typerne svinger alt efter trend.


Lana Grossas garner er groft inddelt i fire overordnede grupper:
• Standardgarner i Merinould og almindelig uld
• Sokkegarn (Meilenweit)
• Fashionable klassikere
• Nye modekollektioner


Lana Grossa fokuserer på et bredt spektrum af kunder, da de både henvender sig til dem, der elsker at strikke, hækle og lave filt. De fleste hobbyentusiaster her i Danmark er nok mest interesserede i at strikke og hækle, og det er Lana Grossas garnprodukter helt oplagte til.

Inspiration til hvad du kan bruge garn fra Lana Grossa til

Her på vores webshop kan du også finde hæfter/bøger med strikke- og hækleopskrifter. Du behøver ikke lade dig afskrække af, om opskriften er for svær for dig, for Lana Grossa har strikkeopskrifter, som passer til både den øvede strikkeentusiast og nybegynderen.


Her på vores webshop finder du også strikkeopskrifter, som passer til flere sværhedsgrader, og du kan strikke alt fra sokker til trøjer, sjaler og halstørklæder af Lana Grossa garn. Kun fantasien sætter grænser for, hvad du kan strikke eller hækle. Find vores Lana Grossa opskrifter her


En hjemmestrikket eller -hæklet gave i form af et stykke tøj, der er lavet med kærlighed falder oftest i god jord. Hvis du strikker til dine børnebørn, kan du f.eks. strikke dem en nydelig cardigan, der kan varme dem i vinterhalvåret og på de kølige sommeraftener. Og du kan strikke eller hækle nogle dejlige sokker til din kæreste. Kort sagt er der mange muligheder, når det gælder hjemmelavede ting, der er strikket eller hæklet.


Hvis du strikker eller hækler til dig selv, er det blot en fordel, for så har du nemmere ved at vide, hvilken størrelse du skal strikke eller hækle et stykke tøj i. Men nogle ting, som f.eks. et strikket eller hæklet halstørklæde, er ikke så vigtig at kende de præcise mål på.


Lana Grossas ensfarvede garn er perfekt til f.eks. en cardigan, og deres produkter af Merinould er særligt egnede til tøj, der helst skal være ekstra blødt og behageligt at have på. Deres flerfarvede garn som f.eks. deres håndfarvede Pima Fine-garn er perfekt til en farverig trøje eller farverige strømper.


Sidst men ikke mindst kan du bruge flere forskellige farver garn til den samme hjemmelavede ting. Det kan f.eks. være, hvis du gerne vil strikke en trøje, der har brede streger i én bestemt farve, eller andre strikkede eller hæklede ting, som skal have et mønster.

Nærmere informationer

Lana Grossa går højt op i kvalitetsvarer og bæredygtighed. Det samme gør vi her hos Gav’strikken. Derfor kan du regne med, at de produkter, vi forhandler her på webshoppen, er af bæredygtige materialer.


Klik dig ind på hvert enkelt produkt for at læse mere om de forskellige garntyper. Inde på den enkelte underside finder du bl.a. informationer om strikkepindsstørrelse, løbelængde, materialer, vaskeanvisning og strikkefasthed. For at se specifikke informationer om det enkelte garnnøgle, skal du derefter klikke ind på det enkelte produkt.