KlompeLOMPE

Køb Klompelompe garn til dit næste strikkeprojekt

Velkommen til Gavstrikken! Her på siden finder du vores store udvalg af Klompelompe garn. Udvalget spænder bredt, og derfor finder du med garanti også det perfekte garn til dit næste strikkeprojekt her hos os. Klompelompe har nemlig fået deres eget garn hos Sandnes, og med det har de udviklet en lang række garn i afdæmpede farver. Du kan naturligvis anvende Klompelompe garn til mange forskellige opskrifter, men vil du gerne opnå det optimale resultat, kan du med stor fordel anvende dit Klompelompe garn sammen med dine Klompelompe opskrifter. Du har desuden mulighed for at vælge mellem forskellige garnkvaliteter, og her er der blandt andet tale om deres lækre Klompelompe Merinoull og Klompelompe Tynn Merino.

preload spinner

Klompelompe Merinould

Klompelompe er et norsk strikkedesign, som er drevet af duoen bestående af Hanne Andreassen Hjelmås og Torunn Steinsland. Klompelompe er Sandnes har således indgået et samarbejde, hvor de har udviklet både garn og strikkeopskrifter. Noget af det garn, som samarbejdet har resulteret i, er det lækre Klompelompe Merinould. Dette garn består af 100% merinould, som er et yderst blødt og dejligt uld. Garnet er desuden superwash behandlet, hvilket gør det ekstra velegnet til strikkeprojekter, som skal gives til babyer eller børn – og så tåler det desuden maskinvask på uldprogram. Strikker du således en sweater af dette garn, vil du med garanti få et lækkert, blødt og behageligt resultat, som du vil elske i mange år frem. Når det kommer til Klompelompe garn, har du mange muligheder, og det er næsten kun fantasien, der sætter grænser. Gå derfor på opdagelse her på siden, og find præcis det garn, der passer perfekt til dit næste strikeprojekt.


Klompelompe Tynn Merino

Noget yderst populært garn fra Klompelompe er deres Klompelompe Tynn Merino, som består af 100% merinould. Dette garn er dejligt og tykt, og så er det desuden superwash behandlet, hvilket betyder, at det egner sig specielt godt til strikkeprojekter til babyer og børn. At det er superwash behandlet betyder desuden også, at du kan vaske det færdige projekt i vaskemaskinen uden, at det går i stykker. Merinouldet, som er blevet brugt i dette garn, stammer fra Sydamerika. Her forekommer der ikke mulesing, og leverandøren har også garanteret, at ulden netop kommer fra dyr, der ikke er blevet udsat for mulesing.

Stort udvalg af Klompelompe garn hos Gavstrikken

Her hos Gavstrikken tilbyder vi således et stort udvalg af Klompelompe garn, og derfor finder du med garanti også noget garn, der passer perfekt til dit næste strikkeprojekt. Du har desuden mulighed for at vælge mellem nogle lækre, afdæmpede farver, som vil med sikkerhed vil give dig nogle flotte resultater. Vi står derudover altid klar med et godt tilbud, hvilket giver dig mulighed for at komme hjem med noget billigt Klompelompe garn, men helt uden at tømme pengepungen – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse her på siden – vi lover, at du ikke bliver skuffet!

Service og levering af allerhøjeste kvalitet

Her hos Gavstrikken bestræber vi os på god service og hurtig levering. Vi ønsker kun vores kunder det absolut bedste, og det ses tydeligt på vores produkter. Har du således spørgsmål til vores store udvalg af Klompelompe garn, er du mere end velkommen til at give os et kald på 27 64 65 29. Du kan også skrive en mail til os på gavstrikken@gmail.com. Vi vil desuden også altid gerne hjælpe dig med at finde det helt rigtige garn til den strikkeopgave, som du er i gang med. Vi tager imod alle dine spørgsmål med et smil, og vi glæder os til at høre fra dig!