GRATIS FRAGT PÅ KØB OVER 399,-
HURTIG LEVERING 1-3 dage
ALLE DANMARKS FAVORIT BRANDS
60 DAGES FORTRYDELSESRET

Bella og Bella Color

Bella Permin garn er eksklusivt og ualmindeligt blødt. Det er nemlig et blødt og behageligt mohairgarn, hvor mohairen er kombineret med en smule uld samt forstærket med polyamid. Det gør også garnet taknemmeligt at strikke af, og ønsker du for eksempel at strikke varme sweatre, lækre cardigans og store ponchoer? Så er Bella by Permin det helt rette valg for dig. Strik det på pind 6 eller med dobbelttråd på pind 12.

Kvalitet: 75 % Kid Mohair, 20 % Uld, 5 % Polyamid

50 g = 145 m

Strikkefasthed: 14 m / 10 cm

Pinde: 6


Bella Permin – hvem er brandet bag?

Permin garn blev grundlagt helt tilbage i 1854, og man kan derfor sagtens sige, at det er et brand med mange år på bagen. Og det, der startede i det små, skulle hurtigt vise sig at blive en verdensomspændende virksomhed. Permin har igennem årene haft flere forskellige butikker, men i dag foregår det hele online. De bliver forhandlet flere forskellige steder, og her hos Gavstrikken.dk er vi nogle af de heldige, der får lov til at forhandle det helt fantastiske garn. Noget af det, du blandt andet finder her hos os, er det lækre Bella garn. Det er en af Permins mere populære garner, og her på siden har du mulighed for at finde Bella fra Permin i alle regnbuens farver.

Bella Permin garn i flotte farver

Permin har altså mere end 160 års erfaring på markedet, og Bella Permin er endnu et pletskud til deres samling. Det er garn fra øverste hylde, og der er næsten intet, der er lige så blødt som dette lækre mohair garn. Det kommer i 14 flotte retro farver, og er velegnet til vamsede trøjer, og hurtig strikkende projekter. De mange forskellige farver giver dig desuden frit valg for selv at bestemme, om du ønsker at strikke en lækker mønsterstrik af flere forskellige Permin Bella farver, eller om du ønsker at strikke en fin ensfarvet strik.

Gavstrikken.dk er stolt forhandler af Bella Permin garn 

Ønsker du således at finde det helt perfekte mohairgarn til din næste strikkeopgave? Så er du altså kommet til det helt rette sted. Vi er stolte af at være forhandler af Bella Permin garn, og det afspejler sig tydeligt i vores udvalg af det lækre garn. Se det flotte garn i alle de forskellige farver, du kan vælge imellem her på siden, og vælg netop din yndlingsfarve til det kommende projekt. Se for eksempel farver som gul, blå og flerfarvet. Uanset, hvilke farver du er mest til, er der noget til enhver smag.

Stort udvalg af Bella Permin garn hos Gavstrikken.dk

Her hos Gavstrikken.dk tilbyder vi således et stort og ikke mindst spændende udvalg af Bella garn fra Permin. Udvalget spænder bredt, og af netop den grund tør vi næsten også godt garantere, at du lige her på siden finder noget garn, der matcher netop dine ønsker og behov. Og vælger du desuden at købe dit Bella Permin garn her hos os, så sørger vi for, at du altid får et godt tilbud med på vejen. Således har du nemlig rig mulighed for at lave de flotteste sweatre, ponchoer eller noget helt tredje, men helt uden, at du behøver at tømme hele din pengepung – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse i vores store udvalg af Bella Permin garn her på siden, og find alle dine favoritter allerede i dag!