GRATIS FRAGT PÅ KØB OVER 399,-
HURTIG LEVERING 1-3 dage
ALLE DANMARKS FAVORIT BRANDS
60 DAGES FORTRYDELSESRET

Esther fra Permin

Kvalitet: 55 % Uld, 45 % Bomuld

Løbelængde:     ca. 230 m / 50 g

Pinde:                 3

Strikkefasthed:  26 m / 10 cm

Vask:                  30 grader maskinvask


Strik dit næste projekt i Esther garn

Velkommen, her på siden finder du vores store udvalg af garn Esther fra Permin. Udvalget af det fine garn spænder desuden bredt, hvorfor du med garanti også har mulighed for at finde det i en farve, som du har lyst til at strikke dit næste projekt i. Esther by Permin er et rigtig godt strikkegarn, som er spundet af 55% uld og 45% bomuld, og du kan derfor også med stor fordel strikke lækre trøjer til hele familien i dette garn. Er du således på udkig efter noget nyt garn til dit næste strikkeprojekt? Så er du altså kommet til det helt rette sted. Gå endelig på opdagelse i vores store udvalg af Permin Esther garn her på siden – vi lover, at du ikke bliver skuffet!

Esther garn – blødt og varmt garn til hele familien 

Den fantastiske blanding af uld og bomuld i det flotte Esther garn resulterer i noget garn, der er ligeså blødt som bomuld, men samtidig ligeså lunt som uld. Esther garn er desuden ualmindeligt blødt, og du kan være helt sikker på, at det ikke kradser. Derfor er det også det helt perfekte garn til dig, der ønsker en stor og lækker uld sweater, men som synes, at uld ofte klør på din hud. Derudover er Esther garn ligeledes et perfekt blandingsgarn til sommerstrik, og du kan strikke små gaver til både de voksne og børnene i din familie. Vælger du desuden at strikke dit næste projekt i Esther garn, får du også meget for dine penge. Dette garn har nemlig en utrolig lang løbelængde, og det kræver altså ikke særlig mange nøgler at strikke en lækker hjemmestrik til dig selv eller én, du holder kær. 

Esther garn er øko-tex certificeret

Her på siden finder du Esther garn i et hav af forskellige farver, der alle kan bæres hele året rundt. Du kan således helt selv vælge, om du ønsker at lave en fin ensfarvet hjemmestrik, eller om du ønsker at kombinere flere forskellige farver, så du kan lave et mønster. Ligegyldigt hvad, er der altså garanti for, at du får et flot resultat. Med Esther garn er det desuden muligt både at strikke trøjer, tørklæder, babytæpper og meget, meget mere. Når først du har haft det lækre Esther garn på pinden, vil du med garanti blive helt vild med det. Det er desuden værd at nævne, at Esther garn er øko-tex certificeret. Det betyder, at Esther garn altså ikke indeholder nogle former for skadelige stoffer eller kemikalier, der kan skade huden eller vores miljø.

Stort udvalg af Esther garn hos Gavstrikken

Her hos Gavstrikken tilbyder vi altså et stort udvalg af det lækre Esther garn fra Permin, hvorfor du blandt andet finder det i et hav af forskellige farver – og vi garanterer, at din yndlingsfarve er blandt udvalget. Vi kører Esther garn tilbud, så vælger du at købe dit nye Esther garn her hos os, får du det altså til et yderst god pris. Dette giver dig mulighed for at komme hjem med det helt rette Esther garn fra Permin, men helt uden, at behøver at tømme din pengepung – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse i vores store udvalg af Esther garn fra Permin her på siden, og find alle dine favoritter allerede i dag.

Fantastisk service og hurtig levering

Her hos Gavstrikken bestræber vi os på god service og hurtig levering. Vi ønsker kun vores kunder det absolut bedste, og det ses tydeligt på vores produkter. Har du således spørgsmål til vores store udvalg af Esther garn fra Permin, er du mere end velkommen til at give os et kald på 27 64 65 29. Du kan også skrive en mail til os på gavstrikken@gmail.com. Vi vil desuden også altid gerne hjælpe dig med at finde det helt rigtige Esther Permin garn til den kreative opgave, som du gerne vil i gang med. Vi tager imod alle dine spørgsmål med et smil, og vi glæder os til at høre fra dig!