GRATIS FRAGT PÅ KØB OVER 399,-
HURTIG LEVERING 1-3 dage
ALLE DANMARKS FAVORIT BRANDS
60 DAGES FORTRYDELSESRET

Tynn Merinoull

Lav en lækker babystrik af Tynn Merinoull

Velkommen til Gavstrikken! Her på siden finder du vores store udvalg af Tynn Merinoull fra Sandnes garn. Udvalget spænder bredt, og du finder derfor det lækre garn i et hav af forskellige farver lige her på siden. 

 

Kvalitet:             100% merinould

Løbelængde:     175 m / 50 g

Pinde:                3

Strikkefasthed:  27 m / 10 cm

Vask:                 30 grader uldprogram

 

TYNN MERINOULL kan anvendes i stedet for følgende Sandnes Garn kvaliteter: Mini Alpakka, KlompeLOMPE Tynn Merinoull, Mandarin Petit, Alpakka Silke, Tynn Line

Sandnes Garns leverandør har garanteret, at ulden de køber ikke kommer fra får, som er blevet udsat for mulesing.


Find den helt perfekte opskrift til dit nye Tynn Merinoull garn

Her på siden finder du dog ikke kun det lækre Tynn Merinoull garn i et hav af lækre farver. Nej, du finder ligeledes et hav af opskrifter, som er lavet specielt til netop dette garn. Således kan du altså både finde garn til dit næste projekt, men du kan ligeledes finde inspiration hertil. Vi har desuden sørget for, at der er opskrifter, der passer til både store og små, hvorfor der altså er garanti for, at du lige her på siden finder en opskrift til Tynn Merinoull garnet, der falder lige i din smag!  Det giver dig mulighed for at lave dit næste strikke projekt i netop den farve, som du godt kan lide, eller du kan lave en flot mønsterstrik ud af flere forskellige farver – valget er helt op til dig. Tynn Merinoull garn består af 100% merinould, og af netop den grund er det både blødt og behageligt at have på. Derfor kan du altså også sagtens lave en lækker hjemmestrik af netop dette garn, som skal gives til én med selv den sarteste hud. Derudover har Tynn Merinoull ligeledes en flot, glat og glansfuld overflade, der får det færdige resultat til at se yderst eksklusivt ud. Sidst, men ikke mindst, er garnet superwash behandlet, og det egner sig derfor især til babystrik samt sweatre til både voksne og børn.

Tynn Merinoull – slidstærkt garn til alle aldre

Tynn Merinoull fra Sandnes er faktisk én af deres mest populære garner, og du går altså ikke helt galt i byen, hvis du vælger at strikke dit næste projekt i netop dette lækre garn. Det indeholder, som sagt, 100% merinould, hvilket gør garnet ualmindeligt blødt samtidig med, at det gør, at garnet kan bruges til mange forskellige ting. Idet garnet er superwash behandlet, er det især velegnet til dig, der ønsker at strikke baby- og børnetøj. Superwashbehandlingen gør nemlig garnet ekstra slidstærkt, og det kan derfor tåle mange ture i vaskemaskinen helt uden, at hverken farver eller pasform ødelægges. Derudover er det også værd at nævne, at Sandnes’ Tynn Merinoull stammer fra Sydamerika, hvor mulesing ikke forekommer. Det betyder, at leverandøren af garnet altså kan garantere, at de får, som ulden kommer fra, altså ikke er blevet udsat for mulesing.

Stort udvalg af Tynn Merinoull hos Gavstrikken

Her hos Gavstrikken tilbyder vi således et stort udvalg af Tynn Merinoull fra Sandnes, og derfor er der altså også garanti for, at du her hos os finder det lækre garn i netop den farve, som du har været på udkig efter. Køber du desuden dit nye Tynn Merinoull garn her hos os, sørger vi for, at du altid får et godt tilbud med på vejen. Det betyder nemlig, at du kan komme hjem med den helt perfekte farve i Tynn Merinoull, men helt uden, at du behøver at tømme din pengepung – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse i vores store og spændende udvalg af Tynn Merinoull garn fra Sandnes, og find alle dine yndlingsfarver allerede i dag!

Fantastisk service og hurtig levering

Her hos Gavstrikken bestræber vi os på god service og hurtig levering. Vi ønsker kun vores kunder det absolut bedste, og det ses tydeligt på vores produkter. Har du således spørgsmål til vores store udvalg af Sandnes Tynn Merinoull garn eller Sandnes Tynn Merinoull opskrifter, er du mere end velkommen til at give os et kald på 27 64 65 29. Du kan også skrive en mail til os på gavstrikken@gmail.com. Vi vil desuden også altid gerne hjælpe dig med at finde de helt rigtige Sandnes garn Tynn Merinoull opskrifter samt garn til den kreative opgave, som du gerne vil i gang med. Vi tager imod alle dine spørgsmål med et smil, og vi glæder os til at høre fra dig!