GRATIS FRAGT PÅ KØB OVER 399,-
HURTIG LEVERING 1-3 dage
ALLE DANMARKS FAVORIT BRANDS
60 DAGES FORTRYDELSESRET

Mandarin Petit

Mandarin petit garn fra Sandnes

Velkommen til Gavstrikken! Her på siden finder du vores store udvalg af Sandnes Mandarin Petit garn samt opskrifter. Udvalget spænder bredt, hvorfor du altså har mulighed for at finde det lækre mandarin petit garn i netop den farve, som du allerbedst kan lide. Du har ligeledes mulighed for at finde en opskrift, der passer perfekt til dig og dit niveau, så du kan lave en lækker strik til dig selv eller én, du holder af. Mandarin petit garn er nemlig et blødt bomuldsgarn, som er utroligt lækkert for enhver at have på. Garnet har en smuk glans uden at være merceriseret, hvilket adskiller den fra de andre bomuldskvaliteter, som derimod ofte er matte i farven. Det fantastiske mandarin petit garn er desuden velegnet til beklædning for alle generationer lige fra baby til voksen. Ønsker du således at lave en lækker strik af dette garn, skal du blot gå på opdagelse i vores store udvalg af mandarin petit garn her på siden

 

Kvalitet:              100% bomuld

Løbelængde:     180 m / 50 g

Pinde:                 3

Strikkefasthed:  27 m / 10 cm

Vask:                   60 grader 


Sandnes mandarin petit i et hav af flotte farver

Mandarin petit er et forholdsvist tyndt garn, hvorfor det altså, som sagt, især er velegnet til babystrik. Du kan og med stor fordel også bruge det, hvis du ønsker at lave hjemmestrikkede karklude og håndklæder. Det er faktisk kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan kreere med dette lækre garn, og som prikken over i’et fås det naturligvis også i et hav af smukke farver. Det giver dig altså mulighed for at lave en blød og lækker strik i mandarin petit, som enten er i din yndlingsfarve, eller som er en blanding af en lang række forskellige farver, som danner et flot mønster – valget er helt op til dig. Er du dog løbet tør for idéer og ved du ikke, hvad du skal strikke, så kan du tage et kig på de mange opskrifter, som vi også tilbyder her på siden. Disse opskrifter er nemlig lavet, så de passer specielt til det lækre mandarin garn, så du nemt og hurtigt kan komme i gang med dit næste strikkeprojekt. 

Stort udvalg af mandarin petit hos Gavstrikken

Her hos Gavstrikken tilbyder vi altså et stort udvalg af det lækre mandarin petit garn fra Sandnes samt en masse fantastiske opskrifter, der passer til. Vi garanterer desuden, at du finder garnet i en farve, der falder lige i din smag. Vi kører ofte mandarin petit tilbud, så vælger du at købe dit nye garn hos os, får du det altså til et yderst god pris. Dette giver dig mulighed for at komme hjem med det helt rette mandarin petit garn, men helt uden at skulle tømme pengepungen – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse i vores store udvalg af mandarin petit garn her på siden, og find alle dine favoritter allerede i dag.

Fantastisk service og hurtig levering

Her hos Gavstrikken bestræber vi os på god service og hurtig levering. Vi ønsker kun vores kunder det absolut bedste, og det ses tydeligt på vores produkter. Har du således spørgsmål til vores store udvalg af Sandnes mandarin petit garn eller mandarin petit opskrifter, er du mere end velkommen til at give os et kald på 27 64 65 29. Du kan også skrive en mail til os på gavstrikken@gmail.com. Vi vil desuden også altid gerne hjælpe dig med at finde det helt rigtige Sandnes garn mandarin petit til den kreative opgave, som du gerne vil i gang med. Vi tager imod alle dine spørgsmål med et smil, og vi glæder os til at høre fra dig!