Tynn Line

Går du med en drøm om at strikke dine helt egne sommertoppe? Så bør du overveje at gøre det i Tynn Line garn fra Sandnes. Dette er nemlig et garn, der er både blødt og lækkert, og så egner det sig til alverdens projekter. Sandnes Garn i Tynn Line er nemlig lavet af en helt unik blanding af bomuld, viskose og hør, som giver garnet dets helt unikke blødhed og smidighed – og så søger hør for, at garnet ligeledes har en enorm styrke. Og den fantastiske hør skinner naturligvis også igennem i det endelige resultat, hvorfor dine projekter med dette garn vil forekomme magelige, eksklusive og glansfulde.

 

Kvalitet:             53% bomuld

                          33% viscose

                          14% hør

Løbelængde:     220 m / 50 g

Pinde:                3

Strikkefasthed:  27 m / 10 cm

Vask:                 30 grader maskinvask med skånecentrifugering

preload spinner

Tynn Line garn er lavet af en helt unik blanding

Navnet siger egentlig meget om garnet. For hvis du ikke allerede vidste det, kan vi fortælle, at Tynn Line fra Sandnes blot er en ny og tynd udgave af det klassiske Line garn. Kvaliteten er derfor også den helt samme, og det er mindst lige så behageligt som det klassiske Line garn. Forskellen er blot, at Tynn Line er lige så smukt som den hør, der er i blandingen, samt utroligt slidstærkt pga. sammensætningen af bomuld og viskose. Brug det blandt andet til at strikke eller hækle lækre beklædningsdele til sommer, eller brug det sammen med andre garner – til dette er det nemlig også helt fortræffeligt.

Vælg Tynn Line garn i netop din yndlingsfarve

Tynn Line garn kommer i alverdens forskellige farver, og du har derfor rig mulighed for at kreere netop det, du går og drømmer om. Du kan blandt andet vælge mellem alle regnbuens prangende farver, men du kan ligeledes vælge nogle farver, der er mere afdæmpede. Og så kan du naturligvis også vælge at sammensætte flere forskellige flotte farver, så du kan lave et lækkert mønsterstrik – enten til dig selv eller én, du holder af. Valget er helt op til dig, men der er nu ikke noget som en personlig og hjemmelavet gave. Fortæl således nogle, at du elsker dem, med en dejlig sweater, top eller kjole i det fantastiske Tynn Line garn. Du vil således også mærke stoltheden, når du ser ham eller hende bære dit lille hjemmelavede projekt. Køber du dit Tynn Line garn allerede i dag, går der ikke lang tid, før du kan komme i gang!

Stort udvalg af Tynn Line garn hos Gavstrikken.dk

Her hos Gavstrikken.dk tilbyder vi altså et stort og ikke mindst spændende udvalg af det helt fantastiske Tynn Line garn fra det anerkendte brand, Sandnes. Udvalget spænder bredt, og af netop den grund tør vi næsten også godt garantere, at du lige her på siden finder det garn, som du har gået og drømt om. Og det gælder altså uanset, hvad du ønsker at strikke samt, hvilken farve du ønsker at strikke det i. Og vælger du desuden at købe dit Tynn Line garn fra Sandnes her hos os, så sørger vi naturligvis for, at du altid får et godt tilbud med på vejen. Således har du nemlig rig mulighed for at kreere en lækker strik til én, du holder af, men helt uden, at du behøver at tømme hele din pengepung – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse i vores store udvalg af Tynn Line garn her på siden, og find alle dine favoritfarver allerede i dag!

Service og levering af allerhøjeste kvalitet

Her hos Gavstrikken.dk bestræber vi os på god service og hurtig levering. Vi ønsker kun vores kunder det absolut bedste, og det ses tydeligt på vores produkter. Har du således spørgsmål til vores store udvalg af Sandnes Tynn Line er du mere end velkommen til at give os et kald på 27 64 65 29. Du kan også skrive en mail til os på gavstrikken@gmail.com. Vi vil desuden også altid gerne hjælpe dig med at finde det helt rigtige Tynn Line fra Sandnes til den strikkeopgave, som du gerne vil i gang med. Vi tager imod alle dine spørgsmål med et smil, og vi glæder os til at høre fra dig!