GRATIS FRAGT PÅ KØB OVER 399,-
HURTIG LEVERING 1-3 dage
ALLE DANMARKS FAVORIT BRANDS
60 DAGES FORTRYDELSESRET

Perfect

Er du på udkig efter nogle lækkert strømpegarn, så er vi næsten sikre på, at det bløde Perfect garn er lige noget for dig. Dette er nemlig et ualmindeligt lækkert garn fra det anerkendte brand, Sandnes. Det er, som sagt, et strømpegarn, men du kan faktisk også godt bruge det til at strikke lækre sweatre og trøjer. Det er nemlig både blødt, lækkert og slidstærkt – og så er det superwash behandlet. Det vil sige, at du kan vaske det i vaskemaskinen på uldprogram uden, at der sker noget. Perfect garn indeholder 80 % uld og 20 % nylon, og lige her finder du det i et væld af smukke farver.

Kvalitet: 80 % uld, 20 % nylon

Løbelængde: 100 m / 50 g

Pinde: 3½

Strikkefasthed: 22 m / 10 cm


Sandnes - brandet bag Perfect garn

Skal du være helt sikker på, at dem, der har kreeret garnet, ved, hvad de laver? Så skal du købe dit garn fra det norske brand, Sandnes. Det er lige præcis dem, der står bag det lækre Perfect garn, og de er en af de mest populære producenter af håndstrikkegarn i hele Norge. Og når det så er sagt, så er de ligeledes blevet grundlagt helt tilbage i 1888, og det er altså et brand med mange års erfaring i branchen – og det afspejler sig tydeligt i deres produkter.
Alt garn fra Sandnes, blandt andet Perfect garn, er nemlig kendt og elsket for at være af udsøgte naturfibre. Derudover er langt det meste af deres garn superwash behandlet, hvilket gør garnet ekstra slidstærkt – og det er ofte netop denne egenskab, der gør, at folk vælger netop dette garn. Så skal du have garn af allerhøjeste kvalitet? Så kan du med stor fordel vælge Perfect garn fra Sandnes.

Perfect garn til meget mere end blot strømper

Idet det er et strømpegarn, er Perfect garn naturligvis helt ideelt til strømper. Vælger du desuden at købe Perfect garn til netop dette formål, vil du på indersiden af banderolen finde en opskrift, du kan bruge til netop at strikke et par lækre strømper. Som sagt kan du dog ligeledes bruge Perfect garn til mange andre ting end strømper. Ønsker du blot at lave en sweater, halstørklæde eller andet, der er både robust og praktisk? Så er Perfect garn det helt perfekte valg.

Du har desuden rig mulighed for at skabe lige præcis den strik, du går og drømmer om, hvis du vælger Perfect garn til opgaven. Vi tilbyder nemlig det fantastiske garn i et væld af forskellige smukke farver. Vælg én farve for et ensartet look eller flere forskellige, hvis du ønsker at kreere en lækker mønsterstrik.

Stort udvalg af Perfect garn hos Gavstrikken.dk

Her hos Gavstrikken.dk tilbyder vi altså et stort og ikke mindst spændende udvalg af Perfect garn fra det anerkendte brand, Sandnes. Udvalget spænder bredt, og af netop den grund tør vi næsten godt garantere, at du lige her på siden finder noget garn, der matcher dine ønsker og behov. Og vælger du desuden at købe dit nye garn lige her hos os, så sørger vi for, at du altid får et godt tilbud med på vejen. Således har du nemlig rig mulighed for at lave netop den strik, som du går og drømmer om, men helt uden, at du behøver at bruge en hel formue på garn – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse i vores store udvalg af Perfect garn her på siden, og find de i alle dine favorit farver allerede i dag!

Service og levering af allerhøjeste kvalitet

Her hos Gavstrikken.dk bestræber vi os på god service og hurtig levering. Vi ønsker kun vores kunder det absolut bedste, og det ses tydeligt på vores produkter. Har du således spørgsmål til vores store udvalg af Sandnes Perfect garn er du mere end velkommen til at give os et kald på 27 64 65 29. Du kan også skrive en mail til os på gavstrikken@gmail.com. Vi vil desuden også altid gerne hjælpe dig med at finde det helt rigtige Sandnes garn i Perfect til den strikkeopgave, som du gerne vil i gang med. Vi tager imod alle dine spørgsmål med et smil, og vi glæder os til at høre fra dig!