GRATIS FRAGT PÅ KØB OVER 399,-
HURTIG LEVERING 1-3 dage
ALLE DANMARKS FAVORIT BRANDS
60 DAGES FORTRYDELSESRET

Duo fra Sandnes Garn

Duo garn fra Sandnes i 29 flotte farver

Her på siden finder du således vores store udvalg af Sandnes duo garn. Udvalget spænder bredt, hvorfor du med garanti finder det lækre Duo fra Sandnes i præcis den farve, som du gør og drømmer om. Du kan således vælge mellem 29 forskellige farver, hvilket giver dig mulighed for at lave dit næste strikkeprojekt i netop din yndlingsfarve. Vælg den, som du synes bedst om, eller vælg flere forskellige farver og brug dem til at lave et flot mønster. Valget er helt op til dig, og det er kun fantasien, der sætter grænser. Så gå endelig på opdagelse i vores store udvalg af Duo garn her på siden – vi lover, at du ikke bliver skuffet!

 

Med DUO slår du to fluer med et smæk. Du får både uldens varme og lethed, men også bomuldens blødhed.

Kvalitet:              55% merinould, 45% bomuld

Løbelængde:     115 m / 50 g

Pinde:                 3½

Strikkefasthed: 22 m / 10 cm

Vask:                   30 grader uldprogram

DUO kan anvendes i stedet for følgende Sandnes Garn kvaliteter: Merinoull, Peer GyntMandarin Medi.

Sandnes Garns leverandør har garanteret, at mulesing ikke forekommer i deres produktion.


Duo garn – blødt og behageligt helårsgarn 

Duo garn er blødt som bomuld, men varmt som uld. Med det sagt, er det ikke helt ligeså varmt som uld, men alligevel tilpas varmt til, at du sagtens kan bruge en strik af duo garn indendørs om vinteren og udendørs om sommeren. Kombinationen af uld og bomuld skaber et resultat, der er absolut genialt. Rigtig mange kan nemlig godt lide, at den strik, man laver af det lækre duo garn, ikke bliver alt for varmt. Derudover er duo garn også ualmindeligt blødt og så kradser det overhovedet ikke – det er win win. A netop denne grund er duo garn også velegnet til børne- og babytøj, som med stor fordel kan bruges indendørs i vuggestuen, børnehaven eller skolen. Du kan dog naturligvis også lave nogle utroligt lækre striktrøjer til voksne, og duo garn kan endda tåle at komme i vaskemaskinen på uldprogram – lettere bliver det altså ikke!

 

Garnet egner sig desuden ikke blot til strikkeprojekter, men ligeledes til hækleprojekter – og så henvender det sig desuden til alle aldersgrupper. Duo garn er sidst, men absolut ikke mindst, utroligt populært verden over, idet det er et fantastisk helårsgarn, og dit resultat vil således kunne bruges hele året rundt.

Stort udvalg af duo garn hos Gavstrikken

Her hos Gavstrikken tilbyder vi således et stort udvalg af duo garn fra Sandnes. Udvalget byder på duo garn i enhver tænkelig farve, hvorfor vi også garanterer, at du finder det lækre garn i netop den farve, som du har gået og ledt efter. Køber du desuden dit nye duo garn her hos os, får du altid et godt duo garn tilbud med på vejen. Dette giver dig mulighed for at komme hjem med kvalitetsgarn i din yndlingsfarve, men helt uden, at du behøver at tømme pengepungen – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse i det store udvalg af duo garn her på siden, og find alle dine favorit farver allerede i dag.

Fantastisk service og hurtig levering

Her hos Gavstrikken bestræber vi os på god service og hurtig levering. Vi ønsker kun vores kunder det absolut bedste, og det ses tydeligt på vores produkter. Har du således spørgsmål til vores store udvalg af duo fra Sandnes garn, er du mere end velkommen til at give os et kald på 27 64 65 29. Du kan også skrive en mail til os på gavstrikken@gmail.com. Vi vil desuden også altid gerne hjælpe dig med at finde det helt rigtige Sandnes garn i duo til den kreative opgave, som du gerne vil i gang med. Vi tager imod alle dine spørgsmål med et smil, og vi glæder os til at høre fra dig!