GRATIS FRAGT PÅ KØB OVER 399,-
HURTIG LEVERING 1-3 dage
ALLE DANMARKS FAVORIT BRANDS
60 DAGES FORTRYDELSESRET

Merinoull

Dette lækre Sandnes merinoull garn indeholder, som navnet nok også afslører, 100% merinould. Af netop den grund er garnet også dejlig blødt, og idet det er superwash behandlet, så tåler det faktisk også at blive vasket hyppigt i vaskemaskinen. Det er desuden garn, der er helt perfekt til dig, der ønsker at strikke baby- og børnetøj – netop dette egner Merinould garn fra Sandes sig nemlig især til. Derudover er det perfekt til dig, der vægter dyrevelfærd højt, når du køber garn. Merinoull garnet er nemlig fra Australien, hvor der ikke forekommer mulesing. Således kan du altså trygt regne med, at ulden, som garnet er lavet af, stammer fra får, der har det godt.
 

Kvalitet:              100% merinould

Løbelængde:     105 m / 50 g

Pinde:                 3½

Strikkefasthed: 22 m / 10 cm

Vask:                   30 grader uldprogram

MERINOULL kan anvendes i stedet for følgende Sandnes Garn kvaliteter: Smart, Duo, Peer Gynt, Alpakka, Mandarin Medi.


Sandnes - brandet bag det populære merinoull garn

Sandnes Garn A/S er en af de mest populære samt moderne producenter af håndstrikkegarn i hele Norge. De er ligeledes en af landets ældste, idet brandet blev grundlagt helt tilbage i 1888. Garnet fra Sandnes er kendt for at være lavet i udsøgte og lækre naturfibre som blandt andet merino, og grunden til, at mange vælger deres garn frem for garn fra andre producenter, er, at deres garn ofte kan vaskes på uldprogram i vaskemaskinen. Med andre ord: det er garn af allerhøjeste kvalitet, der altid rammer plet på blødhed, naturligt udtryk og slidstyrke – og det gælder naturligvis også det lækre merinoull garn.

Hvorfor skal jeg strikke med Sandnes merinoull garn?

Er du således på udkig efter et garn, der er blødt og behageligt at have på, men som stadig ser smart ud? Så er merinoull garnet fra Sandnes altså lige noget for dig. Det fantastiske uldgarn har nemlig en flot og glansfuld overflade, der gør, at de færdige resultater altid ser eksklusive og lækre ud – og dette er altså samtidig med, at de også altid er behagelige at have på. Det betyder naturligvis, at du ikke behøver at gå på kompromis med hverken udtryk eller komfort, hvis du vælger at strikke med Sandnes merinoull.

Slip fantasien løs i dit arbejde med merinoull garn 

Vores udvalg af merinoull garn byder på lidt af hvert – blandt andet et væld af flotte farver. Det betyder, at du har rig mulighed for at lave netop den strik, som du går og drømmer om uanset, om det er en mønsterstrik i forskellige farver eller en simpel strik i én fin farve. Valget er helt op til dig, og det brede udvalg giver dig mulighed for at lave en strik i netop den farve, som du bedst kan lide. Faktisk er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan kreere med det lækre merinoull garn – så god fornøjelse!

Stort udvalg af merinoull garn hos Gavstrikken.dk

Her hos Gavstrikken.dk tilbyder vi altså et stort og ligeledes spændende udvalg af merinoull garn fra det anerkendte brand, Sandnes. Udvalget spænder bredt, og af netop den grund tør vi næsten også godt garantere, at du lige her blandt udvalget finder det lækre garn i en farve, som du godt kan lide. Og vælger du desuden at købe dit nye garn her hos os, så sørger vi for, at du altid får et godt tilbud med på vejen. Således har du nemlig rig mulighed for at lave den lækreste strik, men helt uden, at du behøver at bruge en hel formue på garn – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse i vores store udvalg af merinoull garn her på siden, og find alle dine favoritter allerede i dag!

Service og levering af allerhøjeste kvalitet

Her hos Gavstrikken.dk bestræber vi os på god service og hurtig levering. Vi ønsker kun vores kunder det absolut bedste, og det ses tydeligt på vores produkter. Har du således spørgsmål til vores store udvalg af merinoull garn fra Sandnes er du mere end velkommen til at give os et kald på 27 64 65 29. Du kan også skrive en mail til os på gavstrikken@gmail.com. Vi vil desuden også altid gerne hjælpe dig med at finde det helt rigtige merinoull fra Sandnes garn til den strikkeopgave, som du gerne vil i gang med. Vi tager imod alle dine spørgsmål med et smil, og vi glæder os til at høre fra dig!