GRATIS FRAGT PÅ KØB OVER 399,-
HURTIG LEVERING 1-3 dage
ALLE DANMARKS FAVORIT BRANDS
60 DAGES FORTRYDELSESRET

Peer Gynt

Peer Gynt fra Sandnes Garn

Velkommen til Gavstrikken! Her på siden finder du vores store udvalg af Peer Gyn garn, som er Sandnes Garns ældste uldkvalitet af dem, der stadig bliver solgt på markedet. Peer Gynt fra Sandnes Garn er især velegnet til kofter, trøjer og store sweatre, idet dette garn med garanti holder faconen. Her på siden finder du desuden det lækre garn i en lang række forskellige farver, hvorfor du med garanti også finder Peer Gynt garn i en farve, der falder lige i din smag. Så er du på udkig efter noget nyt garn til dit næste strikkeprojekt, er du altså kommet til det helt rette sted. Gå på opdagelse i vores store udvalg af garn fra Peer Gynt her på siden – vi lover, at du ikke bliver skuffet!

 

Kvalitet:             100% norsk uld

Løbelængde:     91 m / 50 g

Pinde:                3½-4

Strikkefasthed:  22 m / 10 cm

Vask:                  Uldvask i maskinen på 30 grader med skåne skåne centrifugering

Egner sig særdeles godt til at valke(filte) i maskine .


Peer Gynt – lækkert garn siden 1938

Peer Gynt er et klassisk, norsk uldgarn, som Sandnes Garn har produceret siden 1938. Garnet er ualmindeligt slidstærkt, og så er det i en god mellemtykkelse pind – nemlig pind 3,5 og 4. Som sagt, holder dette garn sin facon utroligt godt, og du kan derfor med stor fordel strikke lækre sweatre ud af dette garn. Derudover er Peer Gynt garn også yderst velegnet til mønsterstrik, idet garnet ikke er for loddent. Med andre ord, er Peer Gynt et garn, der egner sig helt perfekt til de norske kofter. Det er dog ikke det blødeste garn, du finder på markedet, men af netop denne grund kan du også med stor fordel strikke en cardigan med garnet, hvorunder du typisk vil have en anden trøje.

Peer Gynt garn i alle regnbuens farver

Har du således forelsket dig i dette fantastiske garn fra Sandnes, er der intet andet for, end at gå på opdagelse i de mange lækre varianter af garnet, som du finder her på siden. Vi tilbyder nemlig Peer Gynt garn i et hav af forskellige farver, så du har mulighed for at strikke præcis den trøje, som du har lyst til. De mange forskellige farver giver dig desuden ikke blot mulighed for at strikke en trøje i din yndlingsfarve, de giver dig også mulighed for at strikke en trøje, der bærer præg af et flot mønster i mange forskellige farver. Vælg således mellem blandt andet hvid, grå, sort, blå, lilla, grøn og rød. Der findes desuden ingen bedre gave, end en hjemmestrikket trøje i alle ens yndlingsfarver, og du kan derfor med stor fordel give en lækker hjemmestrikket gave til en, du holder kær. Du kan dog også med stor fordel blot forkæle dig selv, og give dig selv mulighed for at holde varmen om vinteren med din helt egen hjemmestrikkede trøje. Mulighederne er uendelige, og det er kun fantasien, der sætter grænser!

Stort udvalg af Peer Gynt garn hos Gavstrikken

Her hos Gavstrikken tilbyder vi således et stort udvalg af Peer Gynt garn fra Sandnes, hvorfor der også er garanti for, at du finder garnet i en farve, der falder lige i din smag. Vælg således alle dine yndlingsfarver ud, og forkæl dig selv eller en, du holder kær med en lækker hjemmestrik. Vi står desuden altid klar med et godt tilbud, hvilket giver dig mulighed for at komme hjem med Peer Gynt garn i alle dine yndlingsfarver, men helt uden at tømme pengepungen – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse i vores store udvalg her på siden!

Service og levering af allerhøjeste kvalitet

Her hos Gavstrikken bestræber vi os på god service og hurtig levering. Vi ønsker kun vores kunder det absolut bedste, og det ses tydeligt på vores produkter. Har du således spørgsmål til vores store udvalg af Peer Gynt garn, er du mere end velkommen til at give os et kald på 27 64 65 29. Du kan også skrive en mail til os på gavstrikken@gmail.com. Vi vil desuden også altid gerne hjælpe dig med at finde det helt rigtige garn fra Peer Gynt til den strikkeopgave, som du er i gang med. Vi tager imod alle dine spørgsmål med et smil, og vi glæder os til at høre fra dig!