GRATIS FRAGT PÅ KØB OVER 399,-
HURTIG LEVERING 1-3 dage
ALLE DANMARKS FAVORIT BRANDS
60 DAGES FORTRYDELSESRET

Børstet Alpakka fra Sandnes Garn

Børstet Alpakka er en let og luftig alpakka garn, der giver et eksklusivt udtryk. Den er blød og behagelig at have på og med sine 110 meter op til p. 7 er den ret drøj i brug.

Find blandt andet opskrifter til garnet her:

Louisiana Sweater fra Petite Knit

Tiril Eckhoff for Sandnes Garn

Palettjakke

Kløverjakke

Kvalitet:              96% Børstet Alpakka, 4% Nylon

Løbelængde:     110 m / 50 g

Pinde:                 5-7

Strikkefasthed:  16-12 m / 10 cm

Vask:                   30 grader uldprogram med skåne-skåne centrifugering


Skab et eksklusivt look med børstet alpakka

Her på siden kan du se vores store udvalg af Sandnes’ børstet alpakka garn. Garnet er luftigt og lækkert, og så har det samtidig et yderst eksklusivt udtryk. Børstet alpakka er blødt, let og behageligt at have på, og vi garanterer, at du vil elske det værk, som du får ud af dette garn. Vores store udvalg af børstet alpakka spænder bredt, og du har blandt andet mulighed for at få det lækre garn i mange forskellige farver. Det er kun fantasien, der sætter grænser, og med det lækre børstet alpakka garn kan du skabe præcis den strik, som du går og drømmer om. Skynd dig at gå på opdagelse i vores store udvalg her på siden – vi lover, at du ikke bliver skuffet. 

 

Anvend børstet alpakka til bøde og vamsede sweatre

Sandnes’ børstet alpakka er let som fjer, utrolig blødt samt overraskende varmt. Alle disse funktioner er med til at gøre den velegnet til beklædningsdele til både store og små. Bruger du desuden større nåle, kan du relativt hurtigt blive færdig med din strik, hvis du anvender dette garn. Du kan også bruge børstet alpakka fra Sandnes som et effekt garn, og strikke det sammen med andet garn til dejlige bløde resultater. 
Ønsker du at strikke en moderigtig samt blød og vamset sweater, så er Sandnes’ børstet alpakka garn det perfekte valg. Dette garn er nemlig det helt rigtige at gå efter, hvis du skal strikke en af efterårets eller vinterens mange sweatre. Du kan derudover med fordel strikke din sweater med store hulmønstre samt klokkeærmer – vi garanterer at resultatet bliver ovenud lækkert!

 

Opskrifter til børstet alpakka

Her på siden finder du ikke blot en masse lækkert børstet alpakka garn, du finder også et hav af fantastiske opskrifter, som er lavet specielt til dette garn. Se eksempelvis den søde Tirilkjole, som du kan strikke ud af børstet alpakka fra Sandnes. Strikker du den i rødt børstet alpakka garn, er det den perfekte julekjole – dejlig varm og super fin. Vi tilbyder derudover en masse opskrifter på vamsede sweatre, flotte cardigans og meget mere. Mulighederne er uendelige, og det er kun fantasien, der sætter grænser.

 

Stort udvalg af børstet alpakka hos Gavstrikken

Her hos Gavstrikken har således et hav af børstet alpakka garn samt opskrifter hertil. Vi står desuden altid klar med et godt tilbud på vores lækre garn, og du har derfor mulighed for at komme herfra med en masse lækkert børstet alpakka garn, helt uden at tømme pengepungen. Vi har garn til enhver smag, og vi garanterer, at du finder noget, der falder i din smag. Udforsk vores store udvalg her på siden, og find præcis den farve børstet alpakka, som du går og leder efter.

 

Service og levering af allerhøjeste kvalitet

Her hos Gavstrikken bestræber vi os på god service og hurtig levering. Vi ønsker kun vores kunder det absolut bedste, og det ses tydeligt på vores produkter. Har du således spørgsmål til vores store udvalg af børstet alpakka fra Sandnes, er du mere end velkommen til at give os et kald på 27 64 65 29. Du kan også skrive en mail til os på gavstrikken@gmail.com. Vi vil desuden også altid gerne hjælpe dig med at finde det helt rigtige garn til den strikkeopgave, som du er i gang med. Vi tager imod alle dine spørgsmål med et smil, og vi glæder os til at høre fra dig!