GRATIS FRAGT PÅ KØB OVER 399,-
HURTIG LEVERING 1-3 dage
ALLE DANMARKS FAVORIT BRANDS
60 DAGES FORTRYDELSESRET

Sunday fra Sandnes Garn og PetiteKnit

Kvalitet:              100% merinould

Løbelængde:     235 m / 50 g

Pinde:                 3

Strikkefasthed:  28 m / 10 cm

Vask:                  30 grader uldprogram

Sunday fra Sandnes er et helt perfekt garn til dig, der ønsker at lavede hjemmestrikkede trøjer til både børn og voksne. Dette egner garnet sig nemlig helt perfekt til – men det egner sig generelt til rigtig mange forskellige ting. Sunday fra Sandnes er dog ikke superwashbehandlet, men du kan faktisk stadig godt vaske det i vaskemaskinen. Brug garnet for dig selv, eller lav din strik med en følgetråd af Tynn Silk Mohair for et helt exceptionelt resultat. Er du således på udkig efter et lækkert 100% merinould garn? Så er Sunday fra Sandnes det helt perfekte valg for dig. Udforsk garnet i alverdens smukke farver lige her på siden!


Sunday er et produkt, der er kommet ud af samarbejdet mellem strikkedesigneren PetiteKnit og Sandnes Garn. Sunday er kendt for sin enormt brede farvepalet med farver for en hver smag.
Sunday er en rigtig god basisgarn, som kan strikkes i en enkelt tråd, dobbelttråd eller man kan mixe med mange andre garner. Rigtigt mange af modellerne fra PetiteKnit kan strikkes sammen med en tråd Sunday og en tråd Tynn Silk Mohair med et rigtigt flot resultat. 
Sunday er et super blødt materiale, som er helt ideelt til babyer og børn, da det ikke kradser.

Man kan strikke næsten alt, hvad hjertet begærer i Sunday, som fx Ankers Trøje, April Cardigan, Aros Sweater, Ballonsweater, Friday Slipover, Friday Tee, Ingen Dikkedarer Sweater, Jenny Jacket, Maude Tee, Karens Kyse, Mælkebøttekjole, Ellens dåbskjole, Seaside Set, Baggy Huen, Hipsterhuen, September Hue og Honey Clutch.

Find opskriften på Ankers Trøje HER

Find opskriften på Aros Sweater HER

Find opskriften på Ballonsweater HER

Find opskriften på Friday Slipover V-neck HER

Find opskriften på Ingen Dikkedarer Sweater Junior HER

Find opskriften på Jenny Jacket HER

Find opskriften på Mælkebøttekjolen HER

Find opskriften på Ellens Dåbskjole HER

Find opskriften på Seaside Set HER

Find opskriften på Hipsterhuen HER

Find opskriften på Honey Clutch HER

 

Glansfuldt og blødt garn - Sunday fra Sandnes

Sunday fra Sandnes et resultatet af et samarbejde mellem PetiteKnit og Sandnes Garn. Med dette garn får du derfor også the best of both worlds, og det afspejler sig tydeligt i garnet. Der er ingen tvivl om, at det er nogle meget kompetente mennesker, der har kreeret det, og derfor er det også et trygt og sikkert valg for enhver strikkeentusiast. Sunday fra Sandnes Garn og PetiteKnit er et helt fantastisk uldgarn, hvis overflade er både glansfuldt og blødt. Særligt vigtigt at fremhæve er, at garnet IKKE er superwashbehandlet, og derfor ikke udsat for den kloring- og kemikaliebehandling, der ellers finder sted. Alligevel kan garnet vaskes i maskine, hvilket er et plus for de fleste børnefamilier. For dig betyder det, at det færdige resultat er et skønt og trygt valg til langt de fleste strikkeopgaver – men især til baby- og børnestrik. Sunday fra Sandnes Garn og PetiteKnit kan desuden strikkes både alene eller dobbelt på pinde 3.0-4.5 mm.

Sunday fra Sandnes i alle regnbuens farver

Noget af det, der kendetegner det fantastiske Sunday Sandnes garn, er navnene på de forskellige farver. Navnene og farverne er valgt af kvinden bag PetiteKnit, Mette Wendelboe Okkels. Og det er også tydeligt at se, hvis man kender til PetiteKnit universet – farverne er nemlig blevet navngivet på ægte PetiteKnit vis. Du finder altså navne som Whipped Cream, Croissant, Chocolate Truffel, That Orange Feeling, Baby Blue Eyes og mange, mange andre fine navne. Her på siden har vi samlet et stort udvalg af det lækre Sunday Sandnes garn, og for dig betyder det, at du har rig mulighed for at finde garnet i alle dine yndlingsfarver. Således kan du helt selv bestemme, om du ønsker at lave en fin ensfarvet strik i din yndlingsfarve, eller om du ønsker at lave en prangende mønsterstrik i flere forskellige farver. Mulighederne er nærmest uendelige, og derfor er det også kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan kreere med Sunday fra Sandnes.

Stort udvalg af Sunday fra Sandnes hos Gavstrikken.dk

Her hos Gavstrikken.dk tilbyder vi altså et stort og ikke mindst spændende udvalg af Sunday fra Sandnes. Udvalget spænder bredt, og af netop den grund tør vi næsten også godt garantere, at du her blandt udvalget finder garnet i netop den farve, som du godt kunne tænke dig at lave en lækker hjemmestrik i. Og vælger du desuden at købe dit Sunday garn her hos os, så sørger vi for, at du altid får et godt Sunday garn tilbud med på vejen. Således har du nemlig rig mulighed for at lave den flotteste og lækreste hjemmestrik, men helt uden, at du behøver at bruge en hel formue på garn – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse i vores store udvalg af Sunday fra Sandnes her på siden og find alle dine favoritter allerede i dag!

Service og levering af allerhøjeste kvalitet

Her hos Gavstrikken.dk bestræber vi os på god service og hurtig levering. Vi ønsker kun vores kunder det absolut bedste, og det ses tydeligt på vores produkter. Har du således spørgsmål til vores store udvalg af Sunday garn er du mere end velkommen til at give os et kald på 60 47 55 15. Du kan også skrive en mail til os på gavstrikken@gavstrikken.com. Vi vil desuden også altid gerne hjælpe dig med at finde det helt rigtige Sandnes garn i Sunday til den strikkeopgave, som du gerne vil i gang med. Vi tager imod alle dine spørgsmål med et smil, og vi glæder os til at høre fra dig!