Fritidsgarn

Sandnes Fritidsgarn – Perfekt til store, lækre sweatre

Velkommen til Gavstrikken! Her på siden finder du vores store udvalg af fritidsgarn fra Sandnes, som især er velegnet til strikkeopgaver, der skal ende ud i tykke sweatre – og gerne af den islandske slags. Her hos os finder du således det utroligt lækre garn i et hav af forskellige farver, som giver dig mulighed for at strikke netop den sweater, som du har i tankerne. Du kan med stor fordel forkæle enten dig selv eller en du holder kær med en sådan hjemmestrik, der med garanti vil skabe glæde og ikke mindst varme vintre. Så gå endelig på opdagelse i vores store udvalg af fritidsgarn her på siden – vi lover, at du ikke bliver skuffet!

 

Fritidsgarn er et fantastisk arbejdsgarn.

Kvalitet:             100% norsk uld

Løbelængde:     70 m / 50 g

Pinde:                5½

Strikkefasthed:  15 m / 10 cm

Vask:                  Håndvask

preload spinner

Lav en lækker mønsterstrik med fritidsgarn fra Sandnes

Sandnes fritidsgarn er et klassisk, norsk uldgarn og er således også en rigtig klassiker. Garnet bliver ualmindeligt pænt, når først det bliver strikket, og det egner sig især godt til mønsterstrik, hvor du naturligvis har rig mulighed for at vælge netop de farver til mønstret, som falder lige i din smag. Fritidsgarn er fast, hvilket betyder, at trøjerne, som du strikker af dette garn ikke går ud af facon. Derudover er garnet tykt, men ikke for tykt. Dette betyder, at det færdige resultat er utroligt lækkert, og at det er yderst velegnet til blandt andet et aktivt udendørsliv, idet din hjemmestrik ikke vil være ubehageligt tung at have på.

Fritidsgarn – lav en hjemmestrik i din yndlingsfarve

Er du således interesseret i at lave en lækker, varm hjemmestrik af det fantastiske fritidsgarn fra Sandnes, så er du altså kommet til det helt rette sted. Mulighederne med dette garn er uendelige, og det er nærmest kun fantasien, der sætter grænser. Du har altså mulighed for at vælge mellem et hav af forskellige farver, og vi garanterer desuden, at vi har alle dine favoritter. Du kan blandt andet lave en fin hjemmestrik i hvid, grå, sort, brun, gul, orange, rød, blå eller grøn. Derudover kommer de forskellige også i en lang række forskellige nuancer, som blandt andet giver dig mulighed for at lave en mønsterstrik i flere forskellige nuancer af blå. Strik således en lækker sweater til dig selv eller en, du holder kær, og glæd dig over den lækre hjemmestrik i flere år frem. 

Stort udvalg af Sandnes fritidsgarn hos Gavstrikken

Her hos Gavstrikken tilbyder vi således et stort udvalg af fritidsgarn fra Sandnes. Udvalget byder desuden på en lang række forskellige, flotte farver, og der er derfor også garanti for, at du finder en nøgle fritidsgarn i netop din yndlingsfarve. Her hos Gavstrikken står vi desuden altid klar med et godt fritidsgarn tilbud, hvilket giver dig mulighed for at komme hjem med en masse billigt fritidsgarn i alle dine yndlingsfarver, men helt uden at gå på kompromis med kvaliteten – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse i vores store udvalg af fritidsgarn her på siden, og find netop de farver, som du ønsker at bruge til dit næste strikkeprojekt, der skal glæde enten dig selv eller en, du holder kær. 

Service og levering af allerhøjeste kvalitet

Her hos Gavstrikken bestræber vi os på god service og hurtig levering. Vi ønsker kun vores kunder det absolut bedste, og det ses tydeligt på vores produkter. Har du således spørgsmål til vores store udvalg af fritidsgarn fra Sandnes, er du mere end velkommen til at give os et kald på 27 64 65 29. Du kan også skrive en mail til os på gavstrikken@gmail.com. Vi vil desuden også altid gerne hjælpe dig med at finde det helt rigtige Sandnes fritidsgarn til den strikkeopgave, som du er i gang med. Vi tager imod alle dine spørgsmål med et smil, og vi glæder os til at høre fra dig!