Alpakka Silke fra Sandnes Garn

Alpakka silke er et garn i luksusklassen, der dog er økonomisk i brug på grund af sin lange løbelængde. Garnet er blødt og glansfuldt og velegnet til alle aldre.

Når du strikker med Alpakka Silke kan du synes det strikkede ser rodet ud og maskerne ligger ujævnt, men fortvivl ikke. Så snart du tager det i brug, "falder maskerne på plads", og du får en jævn og smuk overflade.

 

Kvalitet:              70% Baby Alpakka, 30% Mulberry Silke

Løbelængde:     200 m / 50 g

Pinde:                 3

Strikkefasthed:  27 m / 10 cm

Vask:                   30 grader uldprogram med skåne-skåne centrifugering

 

preload spinner

Sandnes alpakka silke – luksusgarn med et glansfuldt look 

Her på siden finder du således vores store udvalg af Sandness alpakka silke. Udvalget spænder bredt, hvorfor du med garanti også finder præcis den farve af alpakka silke fra Sandnes, som du har gået og ledt efter. Det lækre garn består af 70% baby alpakka samt 30% mulberry silke, hvorfor det altså er ualmindeligt blødt samt behageligt at have på. Dette Sandnes garn i alpakka silke er desuden ikke blot utroligt behageligt at have på – det har også en smuk glans. Garnet dejligt let, og af netop den grund, er det også det absolut perfekte uldgarn til sommermånederne. Du kan desuden strikke næsten alt med Sandnes alpakka silke, men du kan med stor fordel blandt andet lave en lækker babystrik på pind 3,0 mm samt en smuk strik til voksne og lidt ældre børn.

 

Sandnes alpakka silke henvender sig nemlig til strikke entusiaster i alle aldre, og det er derfor også det absolut perfekte garn at strikke en gave i. Forkæl således et familiemedlem eller en god ven med en fin strik, som du har lavet ud af Sandnes alpakka silke – du vil med garanti blive elsket! Her hos Gavstrikken tilbyder vi det fantastiske Sandnes alpakka silke i 19 forskellige farver, hvorfor du altså har mulighed for at lave en strik i netop din yndlingsfarve. Du kan altså vælge at lave en strik i én flot farve, eller du kan mikse nogle forskellige farver og dermed lave et flot mønster – valget er helt op til dig, og det er kun fantasien, der sætter grænser. 

Forkæl dig selv med en cardigan af Sandnes alpakka silke

Sandnes alpakka silke er et af de allerbedste garner – det er ualmindeligt lækkert og utroligt eksklusivt. Med sin unikke kombination af baby alpakka og silke, er det således yderst velegnet til blandt andet abbytøj, babytæpper og diveres andet babytilbehør, idet babyens sarte hud ikke vil blive irriteret af netop dette lækre garn. Ønsker du dog at forkæle dig selv, kan du med stor fordel strikke en lækker trøje, cardigan eller en anden form for beklædning såsom et sjal. Med andre ord, bliver det altså ikke mere eksklusivt end Sandnes alpakka silke. Garnet et spundet til enhver lille prins og prinsesse, og det kan med garanti holde ham eller hende varm på selv den koldeste vinterdag. 

Stort udvalg af Sandnes alpakka silke

Her hos Gavstrikken tilbyder vi således et stort udvalg af det fantastiske Sandnes alpakka silke garn, og vi garanterer således også, at du lige her finder det i præcis den farve, som du ønsker at lave dit næste projekt i. Vi står desuden altid klar med et godt tilbud, hvilket giver dig mulighed for at komme med Sandnes alpakka silke i din yndlingsfarve, men helt uden at tømme pengepungen – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse i vores store udvalg af Sandnes alpakka silke her på siden, og find alle dine favoritfarver allerede i dag.

Fantastisk service og hurtig levering

Her hos Gavstrikken bestræber vi os på god service og hurtig levering. Vi ønsker kun vores kunder det absolut bedste, og det ses tydeligt på vores produkter. Har du således spørgsmål til vores store udvalg af Sandnes alpakka silke garn, er du mere end velkommen til at give os et kald på 27 64 65 29. Du kan også skrive en mail til os på gavstrikken@gmail.com. Vi vil desuden også altid gerne hjælpe dig med at finde det helt rigtige Sandnes garn i alpakka silke til den kreative opgave, som du gerne vil i gang med. Vi tager imod alle dine spørgsmål med et smil, og vi glæder os til at høre fra dig!