GRATIS FRAGT PÅ KØB OVER 399,-
HURTIG LEVERING 1-3 dage
ALLE DANMARKS FAVORIT BRANDS
60 DAGES FORTRYDELSESRET

Kos fra Sandnes Garn

Velkommen til Gavstrikken! Her på siden finder du vore store udvalg af Kos fra Sandnes garn. Udvalget spænder bredt, hvorfor du med garanti også finder det lækre Kos Sandnes garn i præcis den farve, som du ønsker at lave din næste hjemmestrik i. Kos er en eksklusiv alpakkagarn, der føles blød og let at have på. Garnet er produseret ved, at der pustes fibre ind i et fint nylonnet. På den måde strækkes løbelængden og garnmængden kan reduceres sammenlignet med traditionelt spundne garner.

Kvalitet:              62% Baby Alpakka, 9% Uld, 29% nylon

Løbelængde:     150 m / 50 g

Pinde:                 5½

Strikkefasthed:  16 m / 10 cm

Vask:                   30 grader uldprogram med skåne-skåne centrifugering

 


Kos Sandnes – blødt og behageligt garn til alle aldre 

Gav'strikken har et stort udvalg af kvalitetsgarnet Kos fra Sandnes Garn, og vælger du at lave din næste hjemmestrik i det lækre Kos Sandnes garn, kan du være helt sikker på at få et resultat, der er både blødt, let og lækkert – og hvem ønsker ikke det? Således kan du også sagtens strikke noget lækkert tøj, der passer til alle familiens medlemmer – store som små. Det er desuden helt ligegyldigt, hvad du helt præcis ønsker at strikke som dit næste projekt, idet det lækre Kos Sandnes garn egner sig til både større og mindre projekter. Én ting kan du dog altid være helt sikker på, ligegyldigt hvad du begiver dig ud i at strikke, så vil du med Kos Sandnes garnet få en strik, der er ualmindeligt behagelig at have på samtidig med, at den vil være utroligt slidstærk, så du kan have glæde af den i mange år frem. Er du således interesseret i at udforske dine mange muligheder med dette lækre garn, skal du altså blot gå på opdagelse i vores store udvalg af Kos Sandnes garn lige her på siden.

Stort udvalg af Kos Sandnes garn hos Gavstrikken

Her hos Gavstrikken tilbyder vi således et stort udvalg af det utroligt lækre Kos Sandnes garn, hvorfor du med garanti også finder det fantastiske garn i præcis den farve, som du har gået og drømt om. De mange forskellige farvemuligheder giver dig desuden mulighed for at lave en lækker ensfarvet hjemmestrik i din yndlingsfarve, men du har dog også mulighed for at kombinere forskellige farver, så kan lave et flot mønster på din hjemmestrik – valget er helt på til dig! Vælger du desuden at købe dit Kos Sandnes garn her hos os, sørger vi for, at du altid får et godt tilbud med på vejen. Dette giver dig mulighed for at komme hjem med en masse lækkert Kos Sandnes garn, men helt uden, at du behøver at tømme din pengepung – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse i vores store udvalg af Kos Sandnes garn her på siden, og find alle dine favoritter allerede i dag!

Fantastisk service og hurtig levering

Her hos Gavstrikken bestræber vi os på god service og hurtig levering. Vi ønsker kun vores kunder det absolut bedste, og det ses tydeligt på vores produkter. Har du således spørgsmål til vores store udvalg af Kos Sandnes garn, nogle spørgsmål til en specifik farve eller blot noget helt andet, er du mere end velkommen til at give os et kald på 27 64 65 29. Du kan også skrive en mail til os på gavstrikken@gmail.com. Vi vil desuden også altid gerne hjælpe dig med at finde det helt rigtige kos garn til den kreative opgave, som du gerne vil i gang med. Vi tager imod alle dine spørgsmål med et smil, og vi glæder os til at høre fra dig!