GRATIS FRAGT PÅ KØB OVER 399,-
HURTIG LEVERING 1-3 dage
ALLE DANMARKS FAVORIT BRANDS
60 DAGES FORTRYDELSESRET

Mini Alpakka fra Sandnes Garn

Mini Alpakka er et utroligt lækkert garn fra det anerkendte brand, Sandnes. Garnet består af 100% ren alpakka, og henvender sig derfor også til den både kræsne og kvalitetsbevidste forbruger. Mini Alpakka er dejlig blødt og behagelig, og så er det samtidig et af de mest isolerende garner fra Sandnes. Resultatet med dette garn er glansfuldt og levende, og den høje isoleringsevne gør ethvert resultat utroligt varmt – og derfor også helt perfekt til selv den koldeste vinterdag. Lav for eksempel en smuk babystrik til de mindste familiemedlemmer, eller strik fantastiske sweatre til både voksne og støre børn. 

 

Kvalitet:              100% Alpakka

Løbelængde:     150 m / 50 g

Pinde:                 3

Strikkefasthed: 27 m / 10 cm

Vask:                   30 grader uldprogram


Sandnes Mini Alpakka til den kvalitetsbevidste forbruger

Alpakka ulden, der er brugt til at lave dette lækre garn, kommer fra alpakkaer, der lever i Sydamerika – mere specifikt Peru. Det er således et garn, der er ualmindeligt varmt og som samtidig har en smuk glans over sig. Sandnes Mini Alpakka er desuden det tyndeste alpakka fra brandet, og du får altså 3-tråds 100% ren alpakka. Det gør Mini Alpakka garnet lækkert og blødt at have på, og når du rører ved det har det en lidt ’silket’ fornemmelse. Sammenligner du desuden Mini Alpakka garnet med garn i fx fåreuld, vild du hurtigt opdage, at alpakka ulden har lidt mere tyngde samtidig med, at det har et godt fald. 


Du kan desuden også sammenligne Mini Alpakka med det andet alpakka garn fra Sandnes. Sandnes Mini Alpakka er nemlig en tyndere kvalitet end det ellers velkendte og noget tykkere Alpakka garn fra samme brand. Noget der især gør Sandnes Mini Alpakka populært er dog også, at det kan maskinvaskes på uldprogram. 

Alle regnbuens farver er repræsenteret i vores udvalg af Mini Alpakka garn 

Vi er hos Gavstrikken helt vilde med det fantastiske Mini Alpakka garn fra Sandnes, og det afspejles også tydeligt i vores udvalg her på siden. Vi har nemlig samlet de flotteste af de flotteste farver, som giver dig rig mulighed for at lave den helt perfekte strik i den helt perfekte farve. Det betyder desuden også, at vi har Mini Alpakka garn til enhver smag uanset farvepræferencer. Og det store udvalg af farver gør det ligeledes muligt for at slippe kreativiteten løs. Du kan således nemlig helt selv vælge, om du ønsker at lave en fin strik af Mini Alpakka garn i én flot farve, eller om du ønsker at gå all in og kombinere alle regnbuens farver i en fantastisk mønsterstrik. Ja, som du nok kan høre, så er mulighederne mange med Mini Alpakka garn, og det er faktisk kun din egen fantasi, der sætter grænser.

Stort udvalg af Mini Alpakka garn hos Gavstrikken

Hos Gavstrikken tilbyder vi altså et stort og ligeledes spændende udvalg af det fantastiske Mini Alpakka garn fra det anerkendte brand, Sandnes Garn. Og af netop den grund tør vi også godt garantere, at du lige her på siden finder det helt perfekte Mini Alpakka garn til dit næste strikkeprojekt. Køber du desuden dit Mini Alpakka garn her hos os, så sørger vi for, at du altid får et godt tilbud med på vejen, således du har mulighed for at bestille det helt perfekte garn hjem, men helt uden at skulle tømme hele pengepungen – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse i vores store udvalg af Mini Alpakka garn lige her på siden, og find alle dine favoritter allerede i dag!

Fantastisk service og hurtig levering

Her hos Gavstrikken bestræber vi os på god service og hurtig levering. Vi ønsker kun vores kunder det absolut bedste, og det ses tydeligt på vores produkter. Vi er desuden stolte af at være forhandler af Sandnes Mini Alpakka, og har du således spørgsmål til vores store udvalg af Mini Alpakka fra Sandnes Garn, er du mere end velkommen til at give os et kald på 27 64 65 29. Du kan også skrive en mail til os på gavstrikken@gmail.com. Vi vil desuden også altid gerne hjælpe dig med at finde det helt rette Sandnes Mini Alpakka til den kreative opgave, som du gerne vil i gang med. Vi tager imod alle dine spørgsmål med et smil, og vi glæder os til at høre fra dig!