Babyull Lanett fra Sandnes Garn

Babyull Lanett er et helt fantastisk garn, som du kan regne med holder sin form, farve og blødhed vask efter vask. Det er et garn, der er særdeles velegnet til babybeklædning og tilbehør som f.eks. babytæpper, og så kan det naturligvis også benyttes til børne- og voksenbeklædning. Og når det så er sagt, så er Babyull Lanett garnet ligeledes superwash behandlet, hvilket vil sige, at det tåler hyppig maskinvask. Således er du altså fri for at vaske trøjer, babytæpper osv. i hånden – og det bliver du glad for! 

 

Kvalitet:              100% merinould

Løbelængde:     175 m / 50 g

Pinde:                 2½-3

Strikkefasthed: 31-27 m / 10 cm

Vask:                   40 grader uldprogram

BABYULL LANETT er en fantastisk garn, der vask efter vask fortsat holder form, farve og blødhed.

Det er særdeles velegnet til babybeklædning og tilbehør som f.eks. babytæpper og kan naturligvis også benyttes til børne- og voksenbeklædning.

Garnet er superwashbehandlet.

preload spinner

Du kan trygt købe Babyull Lanett garn hos os

Sandnes Babyull Lanett består af 100% merinould, og det er derfor et utroligt lækkert, blødt og varmt garn. Merinoulden, der er blevet brugt til garnet, stammer fra Australien. I Australien foregår ikke mulesing, og derfor kan du også trygt regne med, at du ikke støtter mulesing, når du køber dette Babyull Lanett garn. Vores leverandør har nemlig garanteret, at ulden vi køber, ikke kommer fra får, som er blevet udsat for mulesing. Sidst, men absolut ikke mindst, har det lækre Lanett Babyull garn en løbelængde på 175 meter pr. 50 gram nøgle.

Babyull Lanett er en favorit blandt mange 

Babyull Lanett garn er altså helt perfekt til dig, der ønsker at strikke lækre sager til børn og babyer. Garnets superwash behandling gør det nemlig slidstærkt, og de resultater, du får ud af garnet, kan derfor også holde i mange år frem. Og kombineret med den fantastiske kvalitet og ligeledes blødhed gør det Babyull Lanett til én af de absolut bedste garner til produktion af baby- og børnetøj. Det er ligeledes én ud af mange grunde til, at Babyull Lanett i mange år har været blandt nogle af de mest efterspurgte merinould garner i verden. Hver gang, du strikker med dette lækre garn, er du nemlig garanteret et helt fantastisk resultat, og så er det så blødt, at du sagtens kan bære det direkte på huden. Og hvis du endnu ikke kender garnet, så vil du opdage, at det hurtigt bliver en favorit – uanset, hvad du ønsker at kreere ud af det.

Babyull Lanett i alle regnbuens farver

Du finder det fantastiske garn i mange forskellige farver her på siden, og det giver dig rig mulighed for at kreere præcis det, du går og drømmer om. Vælg for eksempel mellem garn i alle regnbuens farver, eller vælg nogle farver, der er mere afdæmpede. Mulighederne er utroligt mange, og derfor er det også kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan opnå med det smukke Babyull Lanett garn. Lav en flot ensfarvet sweater, eller kreer en mønsterstrik til én, du holder af – valget er helt op til dig!

Stort udvalg af Babyull Lanett garn hos Gavstrikken.dk

Her hos Gavstrikken.dk tilbyder vi et stort og ligeledes spændende udvalg af Babyull Lanett garn fra Sandnes. Udvalget spænder bredt, og er du derfor på udkig efter det helt perfekte garn? Jamen så er du kommet til det helt rette sted. Vi tør næsten godt garantere, at du finder lige det, du søger, her på siden. Og vælger du desuden at købe dit garn her hos os, så sørger vi for, at du altid får et godt Babyull Lanett tilbud med på vejen. Således har du nemlig rig mulighed for at kreere lækre striktrøjer til hele familien, men helt uden, at du behøver at tømme hele din pengepung – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse i vores store udvalg af Babyull Lanett garn her på siden, og find alle dine favoritter allerede i dag!

Service og levering af allerhøjeste kvalitet

Her hos Gavstrikken.dk bestræber vi os på god service og hurtig levering. Vi ønsker kun vores kunder det absolut bedste, og det ses tydeligt på vores produkter. Har du således spørgsmål til vores store udvalg af Sandnes Garn Babyull er du mere end velkommen til at give os et kald på 27 64 65 29. Du kan også skrive en mail til os på gavstrikken@gmail.com. Vi vil desuden også altid gerne hjælpe dig med at finde det helt rigtige Lanett Babyull til den strikkeopgave, som du gerne vil i gang med. Vi tager imod alle dine spørgsmål med et smil, og vi glæder os til at høre fra dig!