GRATIS FRAGT PÅ KØB OVER 399,-
HURTIG LEVERING 1-3 dage
ALLE DANMARKS FAVORIT BRANDS
60 DAGES FORTRYDELSESRET

Maja

Permin Maja er et bomuldsgarn, der er både lækkert og multifarvet. For dig betyder det, at du med dette fantastiske garn har rig mulighed for at strikke de smukkeste farvemønstre og udtryk. Det er desuden et garn, der er velegnet til dig, der ønsker at lave både voksen- og børnestrik. Og har du først prøvet at strikke med Maja by Permin, har du med garanti ikke lyst til at strikke med andet garn igen. Ønsker du således at strikke smukke og bløde bluser, veste, cardigans eller måske tunikaer? Så er Permin Maja lige noget for dig!

Kvalitet: 100 % bomuld

Løbelængde: 165 m / 50 g

Strikkefasthed: 24-25 m x 31-34 / 10 cm

Pindestr.: 3-3½ mm


Hvorfor skal jeg vælge Permin Maja?

Er du således på udkig efter et flot og ligeledes let bomuldsgarn af 100% bomuld? Så kan du med stor fordel overveje det lækre Permin garn i Maja. Dette kan du nemlig bruge til at strikke lige det, du går og drømmer om – og endda i de smukkeste farver. Prøv dig med et let sjal, en varm cardigan eller noget helt tredje. Permin Maja er et garn, der er let at strikke med, og derfor går du heller aldrig helt galt i byen, hvis du vælger at udføre dit næste strikkeprojekt i netop dette garn. Derudover er det naturligvis et garn, der er behageligt at have på, og Maja fra Permin egner sig derfor også til både børn og voksne. Det, som mange elsker ved Permin Maja, er garnets flotte farvespil. Det er noget af det, der får garnet til at skille sig ud fra mængden, og det giver de færdige resultater nogle helt unikke udseender. Derudover kommer garnet i et hav af forskellige farvekombinationer, og du kan vælge mellem både farvestrålende og neutrale versioner.

Permin Maja i alle regnbuens farver

Grundet garnets flotte farveskift, kan du med netop dette garn strikke eller hækle derudad – og helt uden at tænke på, at du på et tidspunkt skal skifte farve, så du kan lave et lækkert mønster. Vælger du nemlig at bruge Permin Maja, foretager garnet helt selv farveskiftet, og således kan du altså blot strikke dagen lang. Det er et helt unikt garn, og Permin Maja kan derfor også varmt anbefales til dig, der ønsker at lave hjemmestrik, der er helt unikt og personligt. Brug én variant Permin Maja for sig selv eller kombinér flere forskellige for et rigtigt regnbuelook – valget er helt op til dig. Med Permin Maja kan du i hvert fald blot være helt sikker på, at det kun er fantasien, der sætter grænser.

Stort udvalg af Permin Maja hos Gavstrikken.dk

Her hos Gavstrikken.dk tilbyder vi altså et stort og ikke mindst spændende udvalg af Permin Maja garn. Udvalget spænder bredt, og af netop den grund tør vi næsten godt garantere, at du lige her blandt udvalget finder noget garn, der falder lige i din smag. Vælger du desuden at købe dit Permin Maja garn her hos os, så sørger vi for, at du altid får et godt tilbud med på vejen. Således har du nemlig rig mulighed for at skabe de smukkeste hjemmestrikkede trøjer til hele familien, men helt uden, at du behøver at bruge en formue på garn – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse i vores store udvalg af Permin Maja garn her på siden, og find alle dine favoritter allerede i dag!