GRATIS FRAGT PÅ KØB OVER 399,-
HURTIG LEVERING 1-3 dage
ALLE DANMARKS FAVORIT BRANDS
60 DAGES FORTRYDELSESRET

Isager Sock Yarn

ISAGER SOCK YARN består af 40% Easy Wash Alpaca, 40% Easy Wash Merinould, 20% Genanvendt Nylon. Kvaliteten har en god holdbarhed, giver et blødt resultat og kan tåle at komme i vaskemaskinen. Paletten omfatter 20 farver.
Easy Wash er et eco-venligt alternativ til den meget anvendte klorinproces, der ændrer på fibrenes overflade, så de ikke krymper så let i vask. Processen består af en behandling med eco-venlige oxidanter, produceret i Tyskland og certificeret under REACH, Oeko-tex og ZDH (Zero Discharge of Hazardous Chemical) standarder. I modsætning til de fleste andre maskinvaskvenlige garner på markedet i dag afgiver denne proces ikke skadelige stoffer til miljøet.

Et sokkegarn kræver en vis procent kunstfiber for at kunne holde i brug. I vores sokkegarn har vi derfor valgt at bruge 20% genanvendt nylon.
Det er første gang, vi bruger et kemisk fremstillet fiber, men vi har simpelthen ikke kunnet finde et garn, der var både blødt nok, så det var behageligt i brug, men også stærkt nok til at kunne bruges i strømper. Genbrugsnylon er lavet af et restprodukt-materiale, som bliver kasseret i normal nylonproduktion.

STRIKKEFASTHEDER

24 – 28 m på 10 cm
Vejledende PINDE nr. 2,5 – 3,5

SPECIFIKATIONER

  • 40% Easy Wash Alpaca, 40% Easy Wash Merinould, 20% Genanvendt Nylon
  • Løbelængden er 388 m/100 g.
  • Garnet er spundet og farvet i Peru