GRATIS FRAGT PÅ KØB OVER 399,-
HURTIG LEVERING 1-3 dage
ALLE DANMARKS FAVORIT BRANDS
60 DAGES FORTRYDELSESRET

Alpakka Ull fra Sandnes Garn

Alpakka Ull har både uldens kvalitet i lethed og fylde og alpakkaens egenskaber i form af varme og blødhed. Garnet egner sig godt til både voksen- og børnestrik. På pinde 5 tager dit strik hurtigt form og det færdige resultat kan du virkelig glæde dig til. Garnet bliver bare mere og mere lækkert i brug.

Du kan finde opskrifter til garnet her:

1718 Mykt til Barn

1715 Alpakka Dame

Kvalitet:              65% Alpakka, 35% Uld

Løbelængde:     100 m / 50 g

Pinde:                 5

Strikkefasthed: 19 m / 10 cm

Vask:                   30 grader uldprogram


Alpakka uld fra Sandnes garn

Her på siden finder du vores store udvalg af Sandnes’ Alpakka uld garn. Alpakka ull fra Sandnes garn har uldens kvalitet både, når det kommer til lethed, men også i fylde. Alpakkaens egenskaber ses i form af garnets varme og blødhed, og alle disse egenskaber tilsammen skaber desuden noget garn, der er perfekt til både voksen- og børnestrik. En strik af dette lækre Alpakka uld vil hurtigt tage form, og du vil med garanti forelske dig i det færdige resultat, idet Sandnes’ Alpakka ull blot bliver mere og mere lækkert i brug. Alpakka ull fra Sandnes garn er således et helt igennem fantastisk garn, der med den yderst unikke sammensætning af alpakka og uld, kan strikkes til selv den blødeste og varmeste sweater. Alpakka ull er derfor også yderst populært hos mange, og du vil hurtigt opleve, at du kan strikke mange nye favorit sweatre ud af dette garn. Desuden kan du strikke beklædning af Alpakka ull, som passer perfekt til både mænd og kvinder samt store og små. Det er utroligt velegnet til trøjer, sweatre og til alverdens tilbehør, og du finder lige her på siden et væld af farver, som du kan lave flotte motiver af. Gå derfor på opdagelse her på siden – vi lover, at du ikke bliver skuffet!

 

Alpakka ull – kvalitetsgarn fra Norge

Sandnes Garn er et yderst anerkendt og populært garnmærke fra Norge. Virksomheden blev etableret i 1888, her kaldte de dog sig selv for Sandnes Ullvarefabrik – ikke Sandnes garn. De er siden etableringen vokset med hastig fart, og i dag sælger de garn til en lang række forskellige nationer verden over. Sandes garn er bedst kendt for deres ualmindeligt lækre garn, men faktisk også for deres mange gode strikkeopskrifter, som er yderst nemme at følge. Deres ældste garn, som også er deres mest kendte kvalitet, hedder Peer Gynt, og er produceret i Norge af 100% norsk uld.


Ved du således ikke, hvad du skal strikke næste gang, kan du blot finde en masse inspiration i en af Sandnes garns mange strikkeopskrifter. Ønsker du desuden at lave en sweater, eller blot noget helt andet, i det lækre Alpakka uld, kan du blot bælge en opskrift, der passer til netop dette garn. Alle deres strikkeopskrifter er kendte for at have et yderst moderne udtryk, og så er de endelige resultater desuden fyldt med kvalitet. 

 

Stort udvalg af Alpakka uld hos Gavstrikken

Her hos Gavstrikken tilbyder således et stort udvalg af det lækre Alpakka ull, og vores udvalg byder desuden på et hav af forskellige farver, så du har mulighed for at lave præcis den strik, som du ønsker. Derudover står vi altid klar med et godt Sandnes Alpakka uld tilbud, så du har mulighed for at komme hjem med garn til din nye strik, men helt uden at tømme pengepungen – og hvem ønsker ikke det? Så gå på opdagelse her på siden, og find præcis det Alpakka uld i den farve, som du ønsker at strikke dit næste projekt i. 

 

Service og levering af allerhøjeste kvalitet

Her hos Gavstrikken bestræber vi os på god service og hurtig levering. Vi ønsker kun vores kunder det absolut bedste, og det ses tydeligt på vores produkter. Har du således spørgsmål til vores store udvalg af Alpakka Uld fra Sandnes garn, er du mere end velkommen til at give os et kald på 27 64 65 29. Du kan også skrive en mail til os på gavstrikken@gmail.com. Vi vil desuden også altid gerne hjælpe dig med at finde det helt rigtige garn til den strikkeopgave, som du er i gang med. Vi tager imod alle dine spørgsmål med et smil, og vi glæder os til at høre fra dig!