Sisu

Velkommen til Gavstrikken! Her på siden finder du vores store udvalg af Sisu garn fra Sandnes. Udvalget spænder bredt, hvorfor du altså har mulighed for at finde det lækre Sisu garn i præcis den farve, som du godt kunne tænke dig at lave din næste hjemmestrik i. Sisu garnets unikke kombination af uld og nylon gør, at garnet er fantastisk til mange forskellige strikkeprojekter, hvorfor det også er helt ligegyldigt, om du ønsker at lave en hjemmestrikket sweater eller et par hjemmestrikkede strømper – Sisu garn fra Sandnes er med garanti det helt rigtige valg.

 

Kvalitet:              80% uld, 20% nylon

Løbelængde:     175 m / 50 g

Pinde:                 2½ - 3

Strikkefasthed:  27 m / 10 cm

Vask:                   40 grader uldprogram med skåne-skåne centrifugering

 

Sisu er superwashbehandlet som gør den velegnet til maskinvask. Den er behagelig at have på inde som ude for både børn og voksne. Prøv også at strikke strømper i den - den er virkelig slidstærk!

 

Garnalternativer: Alpakka Silke, Tynn Merinoull, Mandarin Petit, Tynn Line, Mini Alpakka, Babyull Lanett

preload spinner

Sisu garn – perfekt til både inden- og udendørs strikkeprojekter

Det lækre garn egner sig desuden både til inden- og udendørs brug, hvorfor du ikke blot behøver at strikke sweatre eller strømper af det, men du kan faktisk også strikke et par varme vanter til vinter, hvis du vælger at købe det bløde Sisu garn. Er du desuden ikke fan af at vaske dit hjemmestrik i hånde, vil du også komme til at elske Sisu garnet, idet det nemlig er superwash behandlet – så tåler det nemlig maskinvask! Er du således interesseret i at udforske, hvilke farver dette lækre Sisu garn bliver tilbudt i, skal du altså blot gå på opdagelse i vores store udvalg af Sisu garn her på siden – vi lover, at du ikke bliver skuffet!

Sisu garn og strikkeopskrifter

Har du ikke allerede bestemt dig for, hvad du ønsker at strikke som det næste, kan du ligeledes tjekke de fine strikkeopskrifter ud, som du også finder her på siden. Disse opskrifter er nemlig lavet til, at man skal bruge Sisu garn, hvorfor du kan være helt sikker på, at garn og opskrift passer sammen. Strik eksempelvis et par lækre og varme strømper til én, du holder af – det vil med garanti skabe glæde! Du kan desuden helt selv vælge, om du ønsker at lave en hjemmestrik i ensfarvet Sisu garn, eller om du ønsker at kombinere nogle forskellige farver, så du kan lave et flot mønster. Mulighederne er nær uendelige, hvorfor det altså også kun er fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan udrette med det lækre Sisu garn.

Stort udvalg af Sisu garn hos Gavstrikken

Her hos Gavstrikken tilbyder vi således et stort udvalg af Sisu garn fra Sandnes, hvorfor du med garanti også finder noget Sisu garn, hvis farve falder lige i din smag. Vælger du desuden at købe dit Sisu garn her hos os, sørger vi for, at du altid får et godt Sisu garn tilbud med på vejen. Således kan du nemlig komme hjem med en masse lækkert Sisu garn helt uden, at du behøver at tømme din pengepung – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse i vores store og spændende udvalg af Sisu garn her på siden, og find alle dine favoritfarver allerede i dag!

Fantastisk service og hurtig levering

Her hos Gavstrikken bestræber vi os på god service og hurtig levering. Vi ønsker kun vores kunder det absolut bedste, og det ses tydeligt på vores produkter. Har du således spørgsmål til vores store udvalg af Sisu Sandnes garn, nogle spørgsmål til en specifik farve eller blot noget helt andet, er du mere end velkommen til at give os et kald på 27 64 65 29. Du kan også skrive en mail til os på gavstrikken@gmail.com. Vi vil desuden også altid gerne hjælpe dig med at finde det helt rigtige Sandnes garn i Sisu til den kreative opgave, som du gerne vil i gang med. Vi tager imod alle dine spørgsmål med et smil, og vi glæder os til at høre fra dig!