Smart fra Sandnes Garn

Kvalitet:              100% Uld Superwashbehandlet

Løbelængde:     100 m / 50 g

Pinde:                 3½

Strikkefasthed: 22 m / 10 cm

Vask:                   40 grader uldprogram

Smart garn fra Sandnes er et 100% superwash behandlet uldgarn, der er helt perfekt til dig, der ønsker at lave en hjemmestrik til et aktivt barn eller voksen. Det er nemlig et garn, der er både blødt og behageligt, og så holder det godt under både vask og ved aktivt brug. Idet Smart garn er superwash behandlet, kan du desuden nemt og hurtigt vaske det i vaskemaskinen. Derudover er garnet fortræffeligt til både klassiske og moderne mønstre. Så er du vild med garn kvalitet som Merinoull, Duo, Peer Gynt og Mandarin Medi fra Sandnes? Så kan du med stor fordel prøve Smart garn, der kan erstatte alle kvaliteter. 

preload spinner

Strik autentiske norske sweatre med Sandnes Smart garn 

Det lækre Smart garn fra Sandnes bliver lavet udelukkende af uld fra norske får, og så bliver det lavet på Sandnes’ helt eget spinderi i Norge. Det er et garn, der er spundet lidt fast, og for dig betyder det, at det kan holde sig pænt i årevis, helt uden at fnulre. Skal du derfor bruge både tid og penge på at strikke norske sweatre, så kan du med stor fordel vælge at strikke dem i Smart garn fra Sandnes. Gør du det, kan du i hvert fald være helt sikker på, at dine sweatre får det helt rigtige udseende samt, at de får en lang holdbarhed.

Skab smukke og holdbare sweatre med Smart garn

Noget af det, som nordmændene er kendt for, er at lave sweatre i yderst fast garn, så de kan holde vinden ude og varmen inde. Derfor er meget norsk garn også strikket utroligt fast, og ofte strikker de Smart garn på pind 3½ med en strikkefasthed på 22 masker = 10 cm i glatstrikning. Det er desuden sådan, at alle Sandnes opskrifter skruet sammen, og strikker du på denne måde, kan du være helt sikker på, at resultatet er en smuk og holdbar strik. Ønsker du dog et lidt lettere resultat med dit Smart garn, så kan du i stedet strikke det på pind 4 eller 4½.

Smart garn i flotte farver

Det fantastiske Smart garn bliver tilbudt i et hav af forskellige og smukke farver, og her på siden har vi naturligvis samlet så mange af dem som overhovedet muligt. Går du derfor på opdagelse lige her på siden, så har du rig mulighed for at finde Smart garn i alle regnbuens farver. Det giver dig mulighed for at lave en flot ensfarvet strik i din yndlingsfarve, men det giver dig ligeledes mulighed for at lave en prangende mønsterstrik i flere forskellige farver. Mulighederne er nærmest uendelige, og det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan kreere med Smart garn.

Stort udvalg af Smart garn hos Gavstrikken.dk

Her hos Gavstrikken.dk tilbyder vi et stort og ligeledes spændende udvalg af Smart garn fra det anerkendte brand, Sandnes. Udvalget spænder bredt, og af netop den grund tør vi næsten også godt garantere, at du her blandt udvalget finder Smart garn i netop din yndlingsfarve. Og vælger du desuden at købe dit nye garn her hos os, så sørger vi for, at du altid får et Sandnes Smart garn tilbud med på vejen. Således har du nemlig rig mulighed for at lave de smukkeste sweatre, men helt uden, at du behøver at tømme hele din pengepung – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse i vores store udvalg af Smart garn her på siden og find alle dine favoritter allerede i dag!

Service og levering af allerhøjeste kvalitet

Her hos Gavstrikken.dk bestræber vi os på god service og hurtig levering. Vi ønsker kun vores kunder det absolut bedste, og det ses tydeligt på vores produkter. Har du således spørgsmål til vores store udvalg af Sandnes garn i Smart er du mere end velkommen til at give os et kald på 27 64 65 29. Du kan også skrive en mail til os på gavstrikken@gmail.com. Vi vil desuden også altid gerne hjælpe dig med at finde det helt rigtige Sandnes Smart garn til den strikkeopgave, som du gerne vil i gang med. Vi tager imod alle dine spørgsmål med et smil, og vi glæder os til at høre fra dig!