Alpakka fra Sandnes Garn

Er du helt vild med at strikke, og er du på udkig efter det helt perfekte garn til dit næste strikkeprojekt? Så er du altså kommet til det helt rette sted. Lige her på siden har vi nemlig samlet et stort og ikke mindst spændende udvalg af Alpakka garn, der er en dejlig varm og blød fiber. Af netop den grund egner Alpakka garn sig især også til blandt andet striktrøjer til både børn og voksne. Vælger du derfor at udføre dit næste strikkeprojekt i Alpakka garn, kan du være helt sikker på, at du får det skønneste resultat.

 

Kvalitet:              100% Alpakka

Løbelængde:     110 m / 50 g

Pinde:                 3½

Strikkefasthed: 22 m / 10 cm

Vask:                   30 grader uldprogram

preload spinner

Hvad kan jeg kreere med Alpakka garn fra Sandnes?

Alpakka garn fra det anerkendte brand, Sandnes, består af 100% alpakka. Alpakka uld er blødt og behageligt, og derfor får du også en strik, der er netop dette, hvis du vælger at lave den i Sandnes Alpakka garn. Af egenskaber tilbyder Alpakka garn derudover også et glansfuldt finish samt en høj isoleringsevne, hvorfor du med garnet især kan lave varme sweatre til vinter. Dog er der mange, der helt specifikt bruger garnet til at lave norske kofter og sweatre til både børn og voksne – og det kan du naturligvis også være at gøre. Men når det så er sagt, så er mulighederne med Alpakka garn altså mange, og derfor er det også kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan kreere med det. 

Er Alpakka garn noget for mig?

Sandnes Alpakka garn henvender sig altså især til dig, der drømmer om at kunne lave din helt egen strik. Men en strik, som ikke kradser. Og udover, at du får en strik, der ikke kradser, så får du altså også en strik, der er ualmindeligt isolerende. Og derfor kan en strik af Alpakka garn altså også holde både store og små varme på selv den koldeste vinterdag. Kort sagt, er det garn, der er varmt, behageligt og ultrablødt, og derfor også helt perfekt til en lille pige eller dreng. Alpakka ulden stammer fra den Sydamerikanske alpakka, som netop et kendt for sin varme pels, og det er det, der får dette garn til at skille sig ud på en helt unik måde.
Du vil altså med garanti ikke fortryde at købe dette fantastiske Alpakka garn, og hos os har du rig mulighed for at købe det i alle dine yndlingsfarver. Lav en strik i én flot farve, eller kombiner alle dine yndlingsfarver og lav et flot mønster – valget er helt op til dig.

Stort udvalg af Sandnes Alpakka garn hos Gavstrikken

Hos Gavstrikken tilbyder vi altså et stort og ikke mindst spændende udvalg af det fantastiske Alpakka garn fra Sandnes. Vi tilbyder alle regnbuens farver, og vi tør derfor næsten også godt garantere, at du finder det lækre garn i netop den farve, som du har drømt om at lave en varm striktrøje i. Og køber du desuden dit Alpakka garn her hos os, så sørger vi for, at du altid får et godt Alpakka garn tilbud med på vejen. Således har du nemlig mulighed for at bestille det lækreste af det lækreste garn hjem, men helt uden, at du behøver at tømme hele din pengepung – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse i vores store udvalg af Alpakka garn lige her på siden, og find alle dine favoritter allerede i dag!

Fantastisk service og hurtig levering

Her hos Gavstrikken bestræber vi os på god service og hurtig levering. Vi ønsker kun vores kunder det absolut bedste, og det ses tydeligt på vores produkter. Vi er desuden stolte af at være forhandler af Sandnes garn i Alpakka, og har du således spørgsmål til vores store udvalg af Alpakka fra Sandnes garn, er du mere end velkommen til at give os et kald på 27 64 65 29. Du kan også skrive en mail til os på gavstrikken@gmail.com. Vi vil desuden også altid gerne hjælpe dig med at finde det helt rette Sandnes Alpakka garn til den kreative opgave, som du gerne vil i gang med. Vi tager imod alle dine spørgsmål med et smil, og vi glæder os til at høre fra dig!