GRATIS FRAGT PÅ KØB OVER 399,-
HURTIG LEVERING 1-3 dage
ALLE DANMARKS FAVORIT BRANDS
60 DAGES FORTRYDELSESRET

Tynn Silk Mohair

Tynn Silk Mohair fra Sandnes Garn

Velkommen til Gavstrikken! Her på siden finder du vores store udvalg af Tynn Silk Mohair fra Sandnes samt opskrifter med netop dette garn. Udvalget af farver i den lækre Tynn Silk Mohair spænder desuden bredt, hvorfor du med garanti også finder det lækre garn i netop den farve, som du godt kunne tænke dig at lave dit næste strik i! Vi hjælper dig dog naturligvis altid gerne med at sammensætte forskellige farver, hvis du skulle ønske at lave tn lækkert mønsterstrik i forskellige farver. Tynn Silk Mohair fra Sandnes Garn består af 57% mohair, 15% uld og 28% silke, hvorfor det er et ualmindeligt blødt og luftigt garn! Det er perfekt som følgegarn til sweatre, men du kan også anvende det alene i en let og luftig trøje – valget er helt op til dig! Så gå endelig på opdagelse i vores store udvalg af Tynn Silk Mohair garn her på siden – vi lover, at du ikke bliver skuffet!

 

Kvalitet:            57% mohair, 15% ull og 28% Silke

Løbelængde:    212 m / 25 g

Pinde:               3-5

Strikkefasthed: 24-18 m / 10 cm

Vask:                30 grader uldprogram med skåne-skånecentrifugering


Tynn Silke Mohair – overraskende varmt garn

Har du før prøvet at strikke i Sandnes’ Silk Mohair garn, vil du med garanti også kunne lide dette garn. Tynn Silke Mohair garn svarer nemlig til netop dette garn, men er, som navnet også antyder, blot tyndere. Der er desuden ingen tvivl om, at Sandnes virkelig har kræset om dette garn, for resultatet er virkelig noget af det både blødeste og fineste garn, der findes på markedet. Vælger du således at strikke en sweater, eller blot noget helt andet, af netop Tynn Silke Mohair fra Sandnes, vil du altså få en sweater, der har et yderst eksklusivt look, idet garnet er så luftigt og lækkert, som det er. Derudover kan du også sagtens lave en sweater af Tynn Silke Mohair til selv personen med den sarteste hud, idet du kan være helt sikker på, at dette garn er behageligt at have på – og det kradser slet ikke!


Selvom Tynn Silke Mohair er så tyndt, er det faktisk overraskende varmt. Det betyder, at garnet især er velegnet til dig, der ønsker at strikke beklædningsdele til både store og små kroppe. Vælger du desuden at strikke på nogle forholdsvis store pinde, kan du relativt hurtigt blive færdig med dit projekt af Tynn Silke Mohair. Du kan med stor fordel bruge Sandnes Børstet Alpakka som effekt garn, og resultatet vil være helt fantastisk – mulighederne med Tynn Silke Mohair er nærmest uendelige!

 

Stort udvalg af Tynn Silke Mohair hos Gavstrikken
Her hos Gavstrikken tilbyder vi således et stort og spændende udvalg af det fantastiske Tynn Silke Mohair garn fra Sandnes, og er du derfor på udkig efter det helt perfekte garn til dit næste strikke projekt? Så er du altså kommet til det helt rette sted. Køber du nemlig dit nye Tynn Silke Mohair garn fra Sandnes her hos os, og sørger vi for, at du altid får et godt Sandnes Tynn Silke Mohair tilbud med på vejen! Dette giver dig mulighed for at komme hjem med det lækre garn i en masse forskellige og ultralækre farver, men helt uden, at du behøver at tømme din pengepung – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse i vores store og spændende udvalg af Tynn Silke Mohair garn lige her på siden, og find alle dine yndlingsfarver allerede i dag!

 

Fantastisk service og hurtig levering
Her hos Gavstrikken bestræber vi os på god service og hurtig levering. Vi ønsker kun vores kunder det absolut bedste, og det ses tydeligt på vores produkter. Har du således spørgsmål til vores store udvalg af Tynn Silke Mohair garn eller Sandnes Tynn Silke Mohair opskrifter, er du mere end velkommen til at give os et kald på 27 64 65 29. Du kan også skrive en mail til os på gavstrikken@gmail.com. Vi vil desuden også altid gerne hjælpe dig med at finde de helt rigtige Tynn Silke Mohair opskrifter samt garn til den kreative opgave, som du gerne vil i gang med. Vi tager imod alle dine spørgsmål med et smil, og vi glæder os til at høre fra dig