GRATIS FRAGT PÅ KØB OVER 399,-
HURTIG LEVERING 1-3 dage
ALLE DANMARKS FAVORIT BRANDS
60 DAGES FORTRYDELSESRET

Tykk Line fra Sandnes Garn

Tykk Line – perfekt til begynderstrik

Kvalitet:              53 % Bomuld, 33 % Viskose, 14 % Hør

Løbelængde:     60 m / 50 g

Pinde:                5

Strikkefasthed:  16 m / 10 cm

Vask:                 30 grader finvask 


Sandnes garn – kendt og elsket siden 1888

Sandnes garn er et yderst populært norsk garnmærke, der blev etableret helt tilbage i 1888 – her startede de dog med at kalde sig ’Sandnes Ullvarefabrik’. Gennem deres mange år i branchen har de dog vokset sig store, hvorfor de i dag er kendt og elsket i mange forskellige lande verden over. Det, de især er kendt for, er deres garn, som er utroligt lækkert og af allerhøjeste kvalitet. De er dog ligeledes kendt for deres mange strikkeopskrifter, som er gode at strikke efter – specielt, hvis man ønsker at lave en strik af én eller flere af deres mange garnkvaliteter. Sandnes garn tilbyder desuden et utroligt bredt udvalg af garner, som byder på kvaliteter med blandt andet hør, bomuld, alpakka og uld. En af deres utroligt anerkendte kvaliteter er således Sandnes’ garn Line, som du netop finder her på siden. Vi har det i et hav af forskellige farver, hvorfor du helt selv kan vælge, om du vil strikke en lækker ensfarvet top i din yndlingsfarve, eller om du ønsker at lave et flot mønster i flere forskellige farver.

Stort udvalg af Sandnes’ garn Line hos Gavstrikken

Her hos Gavstrikken tilbyder vi således et stort udvalg af Sandnes’ garn Line, hvorfor du med garanti også finder garnet i netop den farve, som du har lyst til at strikke dit næste projekt i. Køber du desuden dit nye Line garn her hos os, får du altid et godt tilbud med på vejen. Dette giver dig mulighed for at komme hjem med det helt perfekte Line garn, men helt uden, at du behøver at tømme pengepungen – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse i vores store udvalg af Sandnes’ garn Line her på siden, og find alle dine favoritter allerede i dag.

Fantastisk service og hurtig levering

Her hos Gavstrikken bestræber vi os på god service og hurtig levering. Vi ønsker kun vores kunder det absolut bedste, og det ses tydeligt på vores produkter. Har du således spørgsmål til vores store udvalg af Line Sandnes garn eller Sandnes Line opskrifter, er du mere end velkommen til at give os et kald på 60 47 55 15. Du kan også skrive en mail til os på gavstrikken@gmail.com. Vi vil desuden også altid gerne hjælpe dig med at finde det helt rigtige Line garn til den kreative opgave, som du gerne vil i gang med. Vi tager imod alle dine spørgsmål med et smil, og vi glæder os til at høre fra dig!