GRATIS FRAGT PÅ KØB OVER 399,-
HURTIG LEVERING 1-3 dage
ALLE DANMARKS FAVORIT BRANDS
60 DAGES FORTRYDELSESRET

Silk Mohair

Silk Mohair fra Sandnes 

Her på siden finder du vores store udvalg af Sandnes’ garn Silk Mohair. Silk Mohair fra Sandnes er et yderst lækkert garn, som består af mohair, uld og silke. Det er et forholdsvist tyndt garn, men det fylder dog meget, når først det bliver strikket. Resultatet af dette garn, er et fint og fluffy strik, der er utroligt let samt yderst dejligt at have på. Sandnes’ Silk Mohair garn har desuden en utroligt lang løbelængde, hvilket vil sige, at du har mulighed for at strikke en sweater med blot 3 nøgler garn, eller et sjal af en enkelt nøgle – og hvem ønsker ikke det? Gå derfor på opdagelse i vores store udvalg af Silk Mohair garn her på siden – vi lover, at du ikke bliver skuffet!

 

Kvalitet:             60% mohair, 15% ull og 25% Silke

Løbelængde:    280 m / 50 g

Pinde:               5½

Strikkefasthed: 15 m / 10 cm

Vask:                30 grader uldprogram med skåne-skånecentrifugering


Et hav af muligheder med Silk Mohair

Du kan anvende det lækre Silk Mohair garn på mange forskellige måder, da det er yderst velegnet til både at blive strikket alene samt sammen med andet garn. Du kan eksempelvis lave striber eller effekt sammen med noget tungere garn, som eksempelvis bomuld eller hørgarn – her vil Line fra Sandnes blandt andet være et oplagt valg. Anvender du dit Silk Mohair garn som medløbsgarn til eksempelvis Mini Alpakka, vil dit Silk Mohair garn tilføje en fantastisk luftighed samt blødhed til din strik. Vælger du altså at købe Silk Mohair garn fra Sandnes, får du et hav af muligheder indenfor strikkens verden, og vi garanterer, at du får de lækreste og blødeste resultater ud af det!

Silk Mohair – strik varme og bløde sweatre 

Der er ingen tvivl om, at der virkelig er blevet kræset om Silk Mohair garnet, og det ses tydeligt på resultatet, som er blevet til noget af det blødeste og fineste garn, man kan forestille sig. Garnet er ufatteligt lækkert og luftigt, og det sikrer desuden, at den endelig strik får et yderst eksklusivt look, som du næppe opnår med noget andet garn. Laver du således en strik af Silk Mohair, vil du står tilbage med en trøje, eller måske sjal, som er ualmindeligt behageligt at have på. Silk Mohair garnet fra Sandnes er nemlig let som fjer, men samtidig blødt og varmt, og du vil derfor næppe komme til at fryse, hvis du laver dig selv en sweater af dette garn. Det er netop også alle disse egenskaber, der går Silk Mohair garnet yderst velegnet til beklædning – og det gælder naturligvis til store som små. Sidst, men absolut ikke mindst, kan dette garn strikkes relativt hurtigt samt på store nåle, og udsigten til din nye sweater er altså sjældent lang.

Stort udvalg af Silk Mohair garn hos Gavstrikken

Her hos Gavstrikken tilbyder vi således et hav af forskelligt Silk Mohair garn, og vi har desuden farver til enhver smag. Du finder med garanti nogle garnnøgler af Silk Mohair her på siden, som har præcis den farve, som du leder efter. Her hos Gavstrikken står vi desuden altid klar med et godt Silk Mohair tilbud, så du har mulighed for at komme hjem med en masse lækkert garn, men helt uden at tømme pengepungen!

Service og levering af allerhøjeste kvalitet

Her hos Gavstrikken bestræber vi os på god service og hurtig levering. Vi ønsker kun vores kunder det absolut bedste, og det ses tydeligt på vores produkter. Har du således spørgsmål til vores store udvalg af Silk Mohair garn fra Sandnes, er du mere end velkommen til at give os et kald på 27 64 65 29. Du kan også skrive en mail til os på gavstrikken@gmail.com. Vi vil desuden også altid gerne hjælpe dig med at finde det helt rigtige garn til den strikkeopgave, som du er i gang med. Vi tager imod alle dine spørgsmål med et smil, og vi glæder os til at høre fra dig!