Gratis fragt ved køb over 299,- | 60 dages fuld returret

Sunday Petite Knit

Petite knit garn og opskrifter 

Velkommen til Gavstrikken! Her på siden finder du vores store udvalg af Petite knit garn fra Sandnes garn! Udvalget spænder bredt, og vi tilbyder derfor med garanti også det lækre garn i en farve, som falder lige i din smag. Petite knit garn er desuden et fantastisk garn til både baby, barn og voksen, hvorfor du med dette garn altså har mulighed for at lave den lækreste hjemmestrik til ethvert medlem af familien. Så gå endelig på opdagelse i vores store udvalg af Petite knit garn og opskrifter her på siden – vi lover, at du ikke bliver skuffet!

 

Kvalitet:              100% merinould

Løbelængde:     235 m / 50 g

Pinde:                 3

Strikkefasthed:  28 m / 10 cm

Vask:                  30 grader uldprogram

Et fantastisk garn til strik til både baby, børn og voksne. Garnet er IKKE superwashbehandlet, men tåler maskinvask.

Strik den for sig selv, dobbelt eller sammen med en følgetråd af Tynn Silk Mohair


Et hav af muligheder med det lækre Petite knit garn

Petite knit garnet består af 100% merinould, og er derfor også ualmindeligt blødt. Det er det perfekte basisgarn, som du kan strikke i både enkelt og dobbelttråd. Petite knit garnet er desuden et samarbejde mellem Petiteknit og Sandnes Garn, og du vil med garanti elske det, så snart du får det på dine pinde! Det er nemlig et yderst glansfuld garn, som samtidig har en ualmindelig blød overflade. Det resulterer også i, at Petite knit garnet er perfekt til at strikke alverdens forskellige projekter til både børn og voksne, idet garnet er skånsomt overfor børnenes sarte hud. Her hos Gavstrikken finder du desuden det lækre Petite knit garn i et hav af forskellige farver. Dette giver dig mulighed for at lave en fin ensfarvet hjemmestrik, men du har ligeledes mulighed for at kombinere alle dine yndlingsfarver og dermed lave et flot mønster. Det er faktisk kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan opnå med dette lækre garn – så det er bare med at komme i gang! Se eksempelvis opskriften på den fantastiske september sweater fra Petiteknit, som er perfekt til enhver kold vinterdag!

Stort udvalg af Petite knit garn hos Gavstrikken

Her hos Gavstrikken tilbyder vi således et stort udvalg af det fantastiske Petite knit garn, og du har således mulighed for at finde garnet i netop den farve, som du godt kunne tænke dig at strikke en lækker hjemmestrik i – og det gælder desuden helt ligegyldigt, om det er en strik til dig selv eller én, du holder kær! Køber du desuden dit nye Petite knit garn her hos os, sørger vi altid for at stå klar med et godt tilbud. Således kan du nemlig komme hjem med Petite knit garn i flere flotte farver, men helt uden, at du behøver at tømme din pengepung – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse i vores store udvalg af Petite knit garn her på siden, og find alle dine favoritter allerede i dag!

 

Garnet er ikke superwash behandlet, men kan dog godt tåle maskinvask. Du kan med stor fordel strikke det lækre Petite knit garn for sig selv, eller dobbelt sammen med en følgetråd af Tynn Silk Mohair. Ved du desuden ikke, hvilket projekt du vil i gang med som det næste? Så finder her på siden ligeledes nogle fine Petite knit opskrifter, som du kan bruge til inspiration. 

Fantastisk service og hurtig levering

Her hos Gavstrikken bestræber vi os på god service og hurtig levering. Vi ønsker kun vores kunder det absolut bedste, og det ses tydeligt på vores produkter. Har du således spørgsmål til vores store udvalg af Petite knit garn eller Petite knit opskrifter, er du mere end velkommen til at give os et kald på 27 64 65 29. Du kan også skrive en mail til os på gavstrikken@gmail.com. Vi vil desuden også altid gerne hjælpe dig med at finde de helt rigtige Petiteknit opskrifter samt garn til den kreative opgave, som du gerne vil i gang med. Vi tager imod alle dine spørgsmål med et smil, og vi glæder os til at høre fra dig!