Gratis fragt ved køb over 299,- | 60 dages fuld returret

BC Garn

BC Garn – garn af allerhøjeste kvalitet

Her på siden finder du vores store udvalg af BC Garn. BC Garn er kendt for den yderst høje kvalitet samt det bæredygtige materiale. Alt deres garn er nemlig lavet af naturlige fibre, ofte organiske, og flere er faktisk også GOTS certificeret. Man kan med god samvittighed kalde det luksusgarn, og går du altså derfor op i, at dit garn skal være at allerhøjeste kvalitet, så kan du med fordel tage et kig på lækre garn fra BC Garn. Her hos Gavstrikken er vi derfor også særdeles stolte af at være BC Garn forhandler, og det ses tydeligt i vores brede udvalg her på siden. Du finder mange forskellige varianter af BC Garn, og vi tilbyder blandt andet varianterne Bio Balance, Jaipur Silk Fino, Silkbloom Fino, Tussah Tweed og Yorkshire. Derudover findes garnet naturligvis også i et hav af forskellige farver, så du har rig mulighed for at strikke præcis det, som du har lyst til. Så skynd dig at gå på opdagelse i vores store udvalg af BC Garn her på siden – vi lovet, at du ikke bliver skuffet. 


BC Garn – garn og opskrifter til enhver smag

BC Garn er oplagt at købe for alle, der sætter pris på at anvende luksusgarn, når der skal strikkes eller hækles. BC Garn kan faktisk prale af at have Nordeuropas største udvalg af silkegarn. Den anerkendte garnvirksomhed tilbyder nemlig mange forskellige garnkvaliteter, hvor blandt andet uld, bomuld og silke er repræsenteret. Ligeledes tilbyder de blandingsgarn, hvor de forskellige garnkvaliteter er blevet kombineret. BC Garn er desuden kendt for deres økologiske garn, som indgår i deres omfattende sortiment af kvalitetsgarn. Kort sagt – køber du garn fra BC Garn, bliver du garanteret en utrolig høj kvalitet. Der er altså ikke noget at sige til, at BC Garn er en af de mest populære brands på markedet. 


BC Garn er dog ikke blot kendt for deres lækre garn, de er faktisk også kendt for deres opskrifter, som er både nemme og nyttige. Strikkeopskrifterne er velegnet til både nybegyndere og erfarne, og de er altså nemme for alle at springe ud i. Deres garn er generelt også utrolig nemt at arbejde med, hvilket i sidste ende giver det absolut bedste resultat. De har udviklet deres opskrifter i samarbejde med nogle af de absolut dygtigste strikkedesignere, og de appellerer desuden til både mænd og kvinder samt unge og voksne. 


Køber du altså dit garn fra BC Garn, får du med garanti kvalitet for alle pengene. Her på siden kan du nemt og hurtigt skabe dig et overblik over de forskellige kollektioner, og vi forhandler naturligvis nogle af de mest populære – eksempelvis Fino. 

Stort udvalg af BC Garn hos Gavstrikken

Her hos Gavstrikken har vi således alt, hvad du skal bruge, når det kommer til BC Garn. Vores store udvalg spænder bredt, og vi har både et hav af forskellige farver, men også mange forskellige varianter. Du kan hos os få alt lige fra det populære Silkbloom Fino garn til Bio Balance garnet. Vi står desuden altid klar med et godt tilbud eller udsalg på vores BC Garn, og du har altså mulighed for at komme hjem med BC Garn af allerhøjeste kvalitet – og helt uden at tømme pengepungen. Tag et kig på vores store udvalg her på siden, og find præcis det garn, som du går og leder efter.

Service og levering af høj kvalitet

Her hos Gavstrikken bestræber vi os på god service og hurtig levering. Vi ønsker kun vores kunder det absolut bedste, og det ses tydeligt på vores produkter. Har du således spørgsmål til vores store udvalg af BC Garn, skal du være velkommen til at give os et kald på 27 64 65 29, eller du kan skrive en mail til os på gavstrikken@gmail.com. Vi vil desuden også altid gerne hjælpe dig med at finde det helt rigtige garn til den strikkeopgave, som du er i gang med. Vi tager imod alle dine spørgsmål med et smil, og vi glæder os til at høre fra dig!