GRATIS FRAGT PÅ KØB OVER 399,-
HURTIG LEVERING 1-3 dage
ALLE DANMARKS FAVORIT BRANDS
60 DAGES FORTRYDELSESRET

Ellen

Er du på udkig efter det fantastiske Permin Ellen garn i netop din yndlingsfarve? Så er du kommet til det helt rette sted. Lige her på siden har vi nemlig samlet det lækre garn i alverdens farver, og det vil sige, at der er noget til enhver smag. Uanset, om du ønsker at strikke eller hækle med Ellen garn, kan du altså være helt sikker på at få et smukt resultat – både i prangende og i afdæmpede farver. Valget om farve er naturligvis helt op til dig, så gå endelig på opdagelse i det store udvalg allerede i dag – måske du får noget inspiration til dit næste strikke- eller hækleprojekt. 

 

Kvalitet:             55% Økologisk Uld og 45% Økologisk Bomuld

Løbelængde:    350m/50g

Strikkefasthed:  30 m på 10 cm på p. 2½

Pinde:                2½

Vask:                  30 grader, skånecentrifugering


Permin Ellen garn i alle regnbuens farver

Permin Ellen garn er det helt rette valg for dig, der leder efter garn i en lækker og tynd uldkvalitet. Og derudover er det naturligvis også perfekt, hvis du ønsker at have en bred farvepallette at vælge imellem. Ellen Permin garn er en ultraluksuriøs blanding af uld og bomuld, og det resulterer i trøjer, halstørklæder og lignende, der er dejligt og luftigt men stadig lunt. Ellen by Permin egner sig derfor også perfekt til strik og hækling af børnetøj. Det er nemlig et garn, der ikke kradser samtidig med, at børnene ikke får det for varmt i det, når de render rundt og leger. Og du kan desuden være helt sikker på, at dit resultat med Permin Ellen garn altid bliver flot uanset, om du vælger at strikke eller hækle med det.

Hvad kan jeg kreere med Permin Ellen garn?

Med Permin Ellen garn kan du faktisk næsten kreere lige, hvad du vil. Det er altså kun fantasien, der sætter grænser – men du skal alligevel ikke snydes for lidt inspiration. Du kan nemlig for eksempel kreere en smuk bluse, en lille top, et varmt halstørklæde, et behageligt babytæppe eller sødt børnetøj til dine børn eller børnebørn. Og uanset, hvad du vælger at kreere, tør vi næsten godt garantere, at du bliver helt vild med det fantastiske Permin Ellen garn. Ikke mindst, fordi det bare er blødt, behageligt og lækkert, men ligeledes, fordi der er hele 350 m. i en enkelt nøgle, hvorfor det altså rækker ualmindeligt langt. Og som om, at det ikke var nok, så er Permin Ellen garnet faktisk også Oeko-Tex certificeret, hvilket gør garnet miljøvenligt og helt uden skadelige stoffer og kemikalier.

Stort udvalg af Permin Ellen garn hos Gavstrikken.dk

Her hos Gavstrikken.dk tilbyder vi altså et stort og ikke mindst spændende udvalg af Permin Ellen garn, som er kendt og elsket hos langt de fleste strikke- og hækleentusiaster. Udvalget spænder bredt, og af netop den grund tør vi næsten godt garantere, at du lige her på siden finder noget garn, der matcher netop dine ønsker og behov. Og vælger du desuden at købe dit Permin Ellen garn lige her hos os, så sørger vi naturligvis for, at du altid får et godt tilbud med på vejen. Således har du nemlig rig mulighed for at komme godt fra start med dit nye strikkeprojekt, men helt uden, at du behøver at tømme hele din pengepung – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse i vores store udvalg af Permin Ellen garn her på siden, og find alle dine favoritter allerede i dag!