Gratis fragt ved køb over 299,- | 60 dages fuld returret

Kurser

Hos Gav'strikken udbyder vi forskellige håndarbejdskurser og workshops.

Det kan være specifikke teknikkurser indenfor for eksempel strik, som fair isle, neverkont og dominostrik. På den type kurser, kan du forvente en grundig indføring i teknikken, sådan at du mestrer den efter kurset og kan anvende den, når du møder den i opskrifter eller du kan eksperimentere videre hjemme. På teknikkurserne vil du som regel få udleveret et kompendium, som du kan tage med hjem og slå op i, hvis du skulle få brug for en genopfriskning.

Vi tilbyder også generelle kurser indenfor områder som plantefarvning, begynderhækling- og strik, broderi og syning. Her vil der være tale om, at du lærer nogle grundlæggende principper indenfor et område at kende, sådan at du selvstændigt kan arbejde videre på egen hånd.

Du kan desuden komme på workshop, som er værkstedspræget og du vil have et færdigt produkt med hjem. Det kan for eksempel være ugleikoner, pileflet, syede kurve over snor, cykelslangebælter, hjemmelavede flødeboller, støbte stearinlys og meget andet.

Til de meget specifikke og nogle af de grundlæggende kurser, henter vi dygtige, erfarne og kvalificerede undervisere udefra. Ellers vil det ofte være Majbrit, indehaver af Gav'strikken, du møder som underviser på kurserne og workshopsene. Majbrit er uddannet håndarbejdslærer med en bred erfaring indenfor håndarbejdsfaget generelt.

Hvis kurserne kræver særlige forudsætninger, vil det stå i kursusbeskrivelsen, men som udgangspunkt kan alle være med.

Gav'strikken råder over to værelser, der kan lejes i forbindelse med overnatning ved fleredageskurser eller hvis du kommer langvejs fra og gerne vil ankomme aftenen før og få en god nats søvn før kursets start næste dag uden at have været på landevejen først. Skulle du ønske overnatning, kan vi kontaktes her eller du kan skrive det i kommentarfeltet ved tilmelding.

Gav'strikkens undervisningslokale er et nyt, inspirerende og meget hyggeligt lokale. Vi var så heldige at få andel i nogle LAG midler, som gjorde det muligt at bygge vores gamle staldbygning om, sådan at vi kunne åbne dørene til vores velindrettede lokale i juni 2015.