GRATIS FRAGT PÅ KØB OVER 399,-
HURTIG LEVERING 1-3 dage
ALLE DANMARKS FAVORIT BRANDS
60 DAGES FORTRYDELSESRET

SPAR 30 % på Tove

Her hos Gavstrikken finder du vores store udvalg af Tove garn, hvor udvalget spænder bredt, og vi garanterer derfor også, at du lige her på siden finder Tove garn i netop din yndlingsfarve. Det lækre Tove garn indeholder 100% norsk ud. Det er et tyndere garn, som især egner sig godt til strikning og filtning. Er du derfor på udkig efter noget garn, der er perfekt til at filte trøjer, jakker og interiør med? Så er Tove garn altså det helt rette valg for dig. Det bedste resultat til filtning af især tæpper og puder får du nemlig, hvis du laver det af Tove garn – og så har det endda en løbelængde på intet mindre end 160 meter! Er du derfor på udkig efter noget garn, der er perfekt til at filte trøjer, jakker og interiør med? Så er Tove garn altså det helt rette valg for dig. Mangler du således et det helt perfekte garn til din næste kreative opgave? Så gå endelig på opdagelse i vores store udvalg af Tove garn her på siden.

Mangler du inspiration og opskrifter til garnet, så se HER

 

Kvalitet:             100% norsk uld

Løbelængde:     160 m / 50 g

Pinde:                3½

Strikkefasthed:  24 m / 10 cm

Vask:                  Håndvask

Egner sig særdeles godt til at valke(filte) i maskine .


Tove garn er perfekt til alle former for strik og hækling

Tove garn fra Sandnes er altså et lækkert, mellemtyndt og rustikt uldgarn, der er utroligt slidstærkt og god til alle former for strik og hækling. Det betyder altså, at du kan bruge dette garn til stort set alverdens kreative opgaver. Som sagt, egner garnet sig også utroligt godt til filtning – dette fordi det ikke er superwash behandlet. Det betyder dog også, at Tove garn ikke tåler maskinvask, men at det derimod skal vaskes i hånden. Er du vil med Sandnes fritidsgarn, vil du med garanti også forelske dig i det fantastiske Tove garn. Tove garnet er nemlig blot en tyndere udgave af det anerkendte og yderst populære Sandnes fritidsgarn – og så findes det i alverdens flotte farver.


Det giver dig naturligvis mulighed for helt selv at vælge, om du ønsker at lave din næste kreative opgave i et lækkert mønster, der består af flere forskellige farver, eller om du blot ønsker at holde det simpelt, og lave en strik i én enkelt farve – det kunne eventuelt være din yndlingsfarve. 

Stort udvalg af Tove garn hos Gavstrikken

Her hos Gavstrikken tilbyder vi altså et stort og ikke mindst spændende udvalg af de lækre Tove garn fra Sandnes. Med dette garn er det kun fantasien, der sætter grænser og vores store udvalg af forskellige farver giver ligeledes mulighed for at slippe fantasien løs. Det betyder altså også, at vi har Tove garn til enhver smag, og vi garanterer derfor også, at du finder Tove garn i netop en farve, du har gået og drømt om. Køber du desuden dit nye Tove garn her hos os, så sørger vi for, at du altid får et godt Tove garn tilbud med på vejen. Således har du altså mulighed for at komme hjem med noget billigt garn, men helt uden, at du behøver at gå på kompromis med hverken farve eller kvalitet – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse i vores store og ligeledes spændende udvalg af Tove garn her på siden, og find alle dine favoritter allerede i dag!

Fantastisk service og hurtig levering

Her hos Gavstrikken bestræber vi os på god service og hurtig levering. Vi ønsker kun vores kunder det absolut bedste, og det ses tydeligt på vores produkter. Vi er desuden stolte af at være Sandnes Garn Tove forhandler, og har du således spørgsmål til vores store udvalg af Tove garn fra Sandnes, er du mere end velkommen til at give os et kald på 27 64 65 29. Du kan også skrive en mail til os på gavstrikken@gmail.com. Vi vil desuden også altid gerne hjælpe dig med at finde det helt rette Tove garn til den kreative opgave, som du gerne vil i gang med. Vi tager imod alle dine spørgsmål med et smil, og vi glæder os til at høre fra dig!