GRATIS FRAGT PÅ KØB OVER 399,-
HURTIG LEVERING 1-3 dage
ALLE DANMARKS FAVORIT BRANDS
60 DAGES FORTRYDELSESRET

Tibet

Ultra blødt Tibet garn fra Cewec

Her på siden finder du således vores store udvalg af Tibet fra Cewec, som du med stor fordel kan bruge til dine næste strikkeprojekter, hvor du ønsker at strikke enten bluser, tørklæder, sjaler eller tilbehør. Idet Cewec Tibet garn er så blødt, egner det sig desuden godt til både børn og voksne, hvorfor du altså kan glæde både børnebørn og gode venner med en lækker strik af Tibet garn. Her på siden finder du det lækre garn i en lang række forskellige farver, hvorfor vi altså garanterer, at du finder garnet i en farve, der falder lige i din smag. Lyder det således som noget for dig, skal du blot gå på opdagelse i vores store udvalg af Tibet garn her på siden – vi lover, at du ikke bliver skuffet!

 

25 gr.ngl. ca. 190 meter

24% Yak, 55% Merino Uld, 21% Polyamid

P. 4½

24m = 10 cm

Tibet egner sig fortrinligt til bluser, tørklæder, sjaler og tilbehør til både børn og voksne.


Cewec – anerkendt garnfirma 

Cewec er et gammelt dansk firma, der er beliggende i Herlev. Tidligere handlede Cewec kun med broderi garn, men er i dag også utroligt aktive på garnmarkedet. Dette ses især på deres store udvalg af spændende garn, som har været med til at skabe dem en synlig og yderst anerkendt plads på det danske garnmarked. En af deres allermest kendte garnkvaliteter er desuden deres Tibet garn, som er den, du netop finder her på siden. Ønsker du desuden at strikke dit næste projekt i Cewec garn, kan du med stor fordel anvende dig af én eller flere af deres mange strikkeopskrifter, som du blandt andet finder i en lang række af de danske ugeblade. Her hos Gavstrikken har du også mulighed for at købe deres enkeltopskrifter. 

Cewec Tibet garn – luksus til overkommelige priser

Cewecs Tibet garn er, som sagt, en af deres allermest kendte garnkvaliteter. Tibet er især velegnet til bluser og sjaler, og det gælder desuden både til voksne og børn. Det kan måske være svært at tro på, at der findes noget så blødt og let som Tibet garnet – men den er nu god nok. Grundet garnets ultrabløde materiale, er det altid en fryd at have det færdige resultat på. Derfor garanterer vi her hos Gavstrikken også, at du vil ønske, at du kunne have din Tibet strik på til evig tid. Dette behøver du dog slet ikke at bekymre dig om, idet Tibet garnet indeholder polyamid, som gør det ualmindeligt slidstærkt – din strik vil altså holde i mange år frem. 


Det er dog ikke kun Tibet garnet, der er blødt og lækkert – Cewec er generelt kendt for at lave garn, der er ultralækkert og ultrablødt. Mærket bliver generelt beskrevet som ren luksus, men til priser, der er overkommelige. Vælger du altså at købe noget garn fra Cewec, ligegyldigt om det er Tibet eller en helt anden kvalitet, vil du aldrig gå helt galt i byen. Vælger du Tibet garnet, finder du her på siden det lækre garn i alverdens farver, og der er næsten ikke en eneste farve, vi ikke kan tilbyde. Du har således mulighed for at lave en lækker strik i din yndlingsfarve, eller du kan mikse og matche farver præcis, som du har lyst til.

Stort udvalg af Tibet garn hos Gavstrikken

Her hos Gavstrikken tilbyder vi således et stort udvalg af Tibet garn fra Cewec, hvorfor der også er garanti for, at du finder det lækre garn i en farve, der falder lige i din smag. Vi står desuden altid klar med et godt tilbud, som giver dig mulighed for at komme hjem med noget lækkert Tibet garn, men helt uden at tømme pengepungen – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse i vores store udvalg af Tibet garn her på siden, og find alle dine favoritter allerede i dag.

Service og levering af allerhøjeste kvalitet

Her hos Gavstrikken bestræber vi os på god service og hurtig levering. Vi ønsker kun vores kunder det absolut bedste, og det ses tydeligt på vores produkter. Har du således spørgsmål til vores store udvalg af Cewec Tibet garn, eller blot noget helt andet, er du mere end velkommen til at give os et kald på 27 64 65 29. Du kan også skrive en mail til os på gavstrikken@gmail.com. Vi vil desuden også altid gerne hjælpe dig med at finde det helt rigtige Tibet garn til den strikkeopgave, som du gerne vil i gang med. Vi tager imod alle dine spørgsmål med et smil, og vi glæder os til at høre fra dig!