GRATIS FRAGT PÅ KØB OVER 399,-
HURTIG LEVERING 1-3 dage
ALLE DANMARKS FAVORIT BRANDS
60 DAGES FORTRYDELSESRET

Angel og Angel Print

Find Gav'strikken's store udvalg af Angel Permin garn på siden her. Udvalget spænder bredt, og det betyder, at du lige her på siden finder Angel Permin garn i alverdens smukke farver. Og det betyder naturligvis også, at du har rig mulighed for at lave en lækker strik i netop dette garn uanset, hvilke farve du godt kunne tænke dig at lave den i. Angel fra Permin er et garn, der aldrig skuffer, og vil derfor med garanti også matche dit næste strikkeprojekt. Så gå endelig på opdagelse i vores store udvalg af Angel Permin garn her:

 

Kvalitet: 70 % Mohair, 30 % Silke

25 g = 210 m

Strikkefasthed: 20 m / 10 cm

Pinde: 4½


Derfor skal du vælge Angel Permin garn 

Angel Permin garn er et garn af allerhøjeste kvalitet. Det indeholder 70% højkvalitets Kid Mohair samt 30% silke. Er du således på udkig efter et smukt og tyndt mohair garn? Så er Angel Permin garn altså det helt rette valg. Du kan desuden bruge garnet på mange forskellige måder, idet det både kan strikkes alene samt med andre garntyper. Alene fungerer Angel Permin garn især til smukke hulmønstre eller dobbelt, så du kreerer en flot tofarvet effekt. 


Har du desuden en strikkeopskrift, der kræver mohair garn, så er det absolut bedste valg altså Angel Permin garn. Dette er nemlig det mest populære valg til netop disse opskrifter. Garnet har en løbelængde på 210 m, og kan med stor fordel bruges som medløber sammen med andre tynde eller tykke garnvarianter. Vælger du at kombinere dit Angel Permin garn med andre garnvarianter, får du et resultat, der er lækkert og fyldigt og garnet egner sig især til beklædningsdele som trøjer, sjaler og kjoler. Kort sagt er Angel Permin garn helt perfekt til dig, der er på udkig efter et skønt kvalitetsgarn.

Angel Permin – det blødeste og letteste garn på markedet

Angel Permin garn er nok noget af det blødeste og letteste garn, der er produceret af en mohair/silkeblanding. Det er garn, der er florlet og varmt. Derfor kan du altså også bruge dine Angel Permin beklædningsdele både om sommeren og om vinteren. Smid for eksempel en varm Angel Permin strik over en fin sommerkjole, når du skal nyde et glas vin en sommeraften på altanen. Eller hold dig varm på selv den køligste vinterdag med en lækker Angel Permin strik og en god vinterjakke. Mulighederne med Angel Permin garn er mange, og det er således også kun fantasien, der sætter grænser.

Stort udvalg af Angel Permin garn hos Gavstrikken

Her hos Gavstrikken tilbyder vi således et stort og ikke mindst spændende udvalg af Angel Permin garn, og vi garanterer derfor også, at du lige her på siden finder det helt perfekte Angel Permin garn til dit næste strikkeprojekt. Og køber du desuden dit Angel Permin garn her hos os, så sørger vi for, at du altid får et godt tilbud med på vejen. Således har du nemlig mulighed for at strikke din næste strik i det lækre Angel Permin garn, men helt uden, at du behøver at tømme hele din pengepung – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse i vores store udvalg af Angel Permin garn lige her på siden, og find alle dine favorit farver allerede i dag!