GRATIS FRAGT PÅ KØB OVER 399,-
HURTIG LEVERING 1-3 dage
ALLE DANMARKS FAVORIT BRANDS
60 DAGES FORTRYDELSESRET

Järbo Garn

Velkommen til Gavstrikken! Her på siden finder du vores store udvalg af Järbo garn! Udvalget spænder bredt, og du finder derfor med garanti også noget Järbo garn, som falder lige i din smag. Vi forhandler blandt andet det lækre Järbo Lin garn i alverdens forskellige farver, hvorfor du har rig mulighed for at slå kreativiteten løs. Så gå endelig på opdagelse i vores store udvalg af Järbo garn, hvis du mangler garn til din næste kreative opgave – vi lover, at du ikke bliver skuffet!


Historien om Järbo garn

Kender du således ikke allerede til den fantastiske garnvirksomhed Järbo garn, så har du mulighed for at blive meget klogere på dem lige her. Järbo garn er nemlig en traditionsrig, svensk garnvirksomhed, hvis historie starter helt tilbage i 1980’erne. Tilbage i denne tid var Järbo garn en uldfabrik, der beskæftigede sig med at fremstille garn, farve garn samt væve garn. Fra 1980’ernes begyndelse blev der dog sat et særligt stort fokus på at håndstrikke garn, og det er således også håndstrikket garn, der udgør størstedelen af Järbo garn den dag i dag. Järbo garn er desuden en familieejet virksomhed, der bliver drevet af søskendeparret Kristina Yttermyr og Jan Blomberg. Deres fantastiske garn er kendt og elsket hele verden over, og i dag er Järbo garn derfor repræsenteret i både Danmark, Sverige, Tyskland, Holland og USA.

Järbo garn er kendt for den ualmindeligt høje kvalitet

Danmark er, som nævnt, ét af de lande, som Järbo garn er særligt godt repræsenteret i. De danske strikke- og hækleentusiaster er nemlig utroligt kvalitetsbevidste, når de skal vælge deres garn, og af netop den grund er de helt vilde med Järbo garn. Järbo garn tilbyder nemlig en lang række fordele, og høj kvalitet er især én af dem. Virksomheden har nemlig lavet en række dybdegående undersøgelser, der, sammen med deres mange års erfaring i branchen, har gjort det muligt at tilbyde Järbo garn i en særlig høj kvalitet. Af netop den grundt har virksomheden også nogle utroligt strenge kvalitetskrav – kvaliteten af garnet er nemlig alfa omega. 

Järbo garn tilbydes til faste lave priser

Kender du i forvejen til Järbo garn, så ved du sikkert også, at deres høje kvalitet kommer til udtryk i alle deres produkter – og det gælder uanset, om produktet er egnet til strikning eller hækling. Det betyder dog ikke, at du skal give kassen, for at kunne strikke med Järbo garn. Nej, virksomheden arbejder nemlig med en filosofi om, at kvalitet ikke nødvendigvis behøver at koste mere. Af netop den grund, koster Järbo garn altså ikke en formue på trods af den høje kvalitet. Garnet bliver tværtimod tilbudt til faste lave priser, der sikrer, at alle kan være med.

Stort udvalg af Järbo garn hos Gavstrikken

Her hos Gavstrikken tilbyder vi altså et stort og ligeledes spændende udvalg af det fantastiske Järbo garn, og vi garanterer derfor også, at du lige her hos os finder det garn, som du har gået og drømt om. Køber du desuden dit nye Järbo garn her hos os, så sørger vi for, at du altid får et godt tilbud med på vejen. Det giver dig mulighed for at komme hjem med det helt perfekte Järbo garn, men helt uden, at du behøver at tømme pengepungen – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse i vores store udvalg af Järbo garn lige her på siden, og find alle dine favoritter allerede i dag!

Fantastisk service og hurtig levering

Her hos Gavstrikken bestræber vi os på god service og hurtig levering. Vi ønsker kun vores kunder det absolut bedste, og det ses tydeligt på vores produkter. Vi er desuden stolte af at være Järbo garn forhandler, og har du således spørgsmål til vores store udvalg af Järbo garn, er du mere end velkommen til at give os et kald på 27 64 65 29. Du kan også skrive en mail til os på gavstrikken@gmail.com. Vi vil desuden også altid gerne hjælpe dig med at finde det helt rette Jarbo garn til den kreative opgave, som du gerne vil i gang med. Vi tager imod alle dine spørgsmål med et smil, og vi glæder os til at høre fra dig!