GRATIS FRAGT PÅ KØB OVER 399,-
HURTIG LEVERING 1-3 dage
ALLE DANMARKS FAVORIT BRANDS
60 DAGES FORTRYDELSESRET

Alice

Her på siden finder du vores store udvalg af Alice Permin garn. Udvalget spænder bredt, og du kan derfor også være helt sikker på, at du lige her på siden finder netop det Alice garn fra Permin i den farve, som du har gået og drømt om. Således har du rig mulighed for at strikke netop den trøje, det halstørklæde eller den hue, du har lyst til. Mulighederne med Alice Permin garn er uendelige, og det er kun fantasien, der sætter grænser. Så gå endelig på opdagelse i vores store udvalg af Alice by Permin garn lige her:

 

Kvalitet: 63 % Alpakka, 37 % polyamid

Strikkefasthed: 15-16 m / 10 cm

Pinde: 8

 


Kom på strikkeeventyr med Alice Permin garn 

Alice fra Permin er et alpakagarn, der er både fyldigt og lækkert. Det er et garn, hvor alpakaen er forstærket med nylon. Det betyder, at Alice Permin garn er helt perfekt til blandt andet varme sweatre, fine cardigans, lækre ponchoer, lange halstørklæder og smarte huer. Ja, med Permin Alice garn har du faktisk mulighed for at strikke præcis det, du har lyst til, så det er bare om at slå sig løs og komme afsted på det strikkeeventyr, der venter lige om hjørnet.

Skab et fyldigt look med Alice Permin garn på kraftige pinde

Det fantastiske Alice Permin garn laver resultater, der har en luftig følelse til sig. Garnet består af 63% alpaka og 37% polyamid. Af netop den grund er kvaliteten af Alice Permin garn også utroligt kraftig, selvom det har en luftig følelse til sig. Det er dog også grunden til, at du må forvente, at garnet strækker sig lidt. Er det netop det fyldige look, du ønsker, anbefales det, at du strikker på kraftige pinde. Nøglerne kommer med 50g og har en løbelængde på 150 m. 

Vaskeanvisninger til strik af Alice Permin garn

Ønsker du at lave en lækker strik af Alice Permin garn, og ønsker du at være sikker på, at du får vasket din strik korrekt? Så læs med her. Vaskeanvisningen til Alice Permin garn er nemlig simpel – du bør til enhver tid vaske garnet i hånden. Når det så er sagt, kan du som alternativ godt vaske Alice Permin garn på 30 grader, hvis din vaskemaskine har et uldprogram. Det er dog allerbedst, hvis du udelukkende bruger maskinen som nødløsning. Og vælger du at vaske din Alice Permin strik i vaskemaskinen, skal du tage forbehold for, at strikken kan tabe farve.

Stort udvalg af Alice Permin Garn hos Gavstrikken

Her hos Gavstrikken tilbyder vi et stort og ligeledes spændende udvalg af Alice Permin garn. Udvalget spænder bredt, og derfor garanterer vi også, at du finder det lækre garn i netop din yndlingsfarve. Og det gælder altså uanset, om du drømmer om at lave en strik i en masse forskellige farver eller blot i én enkelt fin farve! Køber du desuden dit nye Alice Permin garn her hos os, så sørger vi for, at du altid får et godt tilbud med på vejen. Således har du nemlig mulighed for at lave den flotteste strik i Alice Permin garn, men helt uden, at du behøver at tømme hele din pengepung – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse i vores store udvalg lige her på siden, og find alle dine Alice Permin favoritter allerede i dag!