GRATIS FRAGT PÅ KØB OVER 399,-
HURTIG LEVERING 1-3 dage
ALLE DANMARKS FAVORIT BRANDS
60 DAGES FORTRYDELSESRET

SPAR 40 % på Papyrus

Her på siden finder du vores store udvalg af Papyrus garn fra Cewec. Udvalget spænder bredt, og der er derfor også garanti for, at du lige her på siden finder det Papyrus garn, som du har gået og drømt om. Udvalget byder nemlig på en række forskellige, flotte farver, hvorfor du altså også har rig mulighed for at lave en strik i netop dette garn i din yndlingsfarve. Garnet er utroligt skønt, og dets kombination af bomuld og silke giver det en blank og flot overflade. Det er dog ligeledes denne kombination, der er med til at styrke garnet, som er utroligt slidstærkt. Er du således på udkig efter det perfekte garn til din næste, kreative opgave? Så er det lækre Papyrus garn måske det helt rette valg. 

 

Papyrus er et lækkert og særdeles blødt garn med en smuk mathed.

Kvalitet:              78 % bomuld, 22 % silke

Løbelængde:     120 m / 50 g

Pinde:                 4

Strikkefasthed: 21 m / 10 cm

Vask:                   koldt vand i maskine


Papyrus garn er lækkert og kradser ikke

Du kan i hvert fald være sikker på, at det er den rette løsning for dig, hvis du ønsker at strikke sommertøj eller babytøj – lige netop dette egner Papyrus garn sig nemlig især til. Papyrus garn er nemlig helt fantastisk, idet det ikke kradser, og selv babyen med den mest sensitive hud vil altså kunne bære tøj af dette garn. Papyrus garn har en strikkefasthed på 19-21 masker på 10 cm, og Papyrus garn er derfor også et rigtigt blødt og uldfrit alternativ til de ellers mange populære striktrøjer, der er lavet af uld og børstet mohair. Vores fine udvalg af farver giver dig desuden mulighed for at kombinere helt, som du har lyst. Med andre ord, kan du altså helt selv bestemme, om du ønsker at lave en strik i det lækre papyrus garn i én eller flere farver.

Stort udvalg af Papyrus garn hos Gavstrikken

Her hos Gavstrikken tilbyder vi således et stort og spændende udvalg af Papyrus garn fra det anerkendte brand Cewec. Køber du således dit nye Papyrus garn her hos os, så sørger vi for, at du altid får et godt garn tilbud med på vejen. På den måde har du nemlig mulighed for at komme hjem med noget billigt garn, men helt uden, at du behøver at gå på kompromis med kvaliteten – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse i vores store udvalg af Papyrus garn her på siden, og find din garnfavorit allerede i dag!

Fantastisk service og hurtig levering

Her hos Gavstrikken bestræber vi os på god service og hurtig levering. Vi ønsker kun vores kunder det absolut bedste, og det ses tydeligt på vores produkter. Vi er desuden stolte af at være Cewec Papyrus garn forhandler, og har du således spørgsmål til vores store udvalg af Papyrus garn, er du mere end velkommen til at give os et kald på 27 64 65 29. Du kan også skrive en mail til os på gavstrikken@gmail.com. Vi vil desuden også altid gerne hjælpe dig med at finde det helt rette Papyrus garn til den kreative opgave, som du gerne vil i gang med. Vi tager imod alle dine spørgsmål med et smil, og vi glæder os til at høre fra dig!